Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:40
kr0pka lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
O tak Domi. Też uwielbiam ten moment dnia. Co do mowienia o ciazy i taktowania osob ktore maja problem z zajsciem. Kiedys sama bylam idiotka i pytalam ludzi kiedy dziecko i na co czekacie. Dzis widze na czym to wszystko polega i cofnelabym czas zeby tego nie powiedziec. A moja przyjaciolka zwlekala zeby mi powiedziec i macie racje, tak jest gorzej. Zle sie poczulam, przeciez ciesze sie. Ale rozumiem tez ja bo wie ze sie staram a jej to przychodzi bez problemu. Mam nadzieje ze niedlugo wszystko sie zmieni. Moj plan na zycie "1sze dziecko przed 30stka" zostanie zrealizowany. Zebym chociaz zaszla przed 30stka. Kurcze fajnie ze mamy juz styczniowego groszka.
-
Hej. Jak dobrze ze nie musze wstawac. Domi wspolczuje, mam nadzieje ze szybko minie ci dzien. Obudzilam sie jakby mnie ktos walnal lopata w glowe. Chyba poobijam sie jakis czas w lozku bo nie mam sily sie podnosic. M zrobil mi herbatke, zaraz przemyce ksiazke i tyle ze mnie narazie. Morisek co tam tesciowa odwalila znowu?
-
Ja wczoraj przeleżałam i przespałam cały wieczór. K. mnie odebrał z oracy na wszelki wypadek żebym mnie znowu nie zemdliło w autobusie, zrobilismynszybkie zakupy i praktycznie jak wroćiliśmmy tak wpakowałam się w dres, bluzę, 2 koce i zaległam z termoforem. Obejrzelismy odcinek Mamuśki a potem nie wiem nawet kiedy padłam.
Dziś już nawet lepiej, tylko osłabienie, gardło boli i czuję, że mi coś z zatok spływa, zobaczymy jak będzie po spacerze z psem, szaleć dzis nie będę, będzie krótki spacer.
Dziś jak mierzyłam temp dowcipnie to miałam prawie 37 stopni.. więc albo to efekt chorowania albo miałam owu wcześniej i już po ptokach.. coś czuje, że to drugir.. wczoraj z resztą nawet nie miałam siły na .. trudno, i tak skończyłoby się jak zwykle..
Wypijam herbatkę i lecę z psem bo mi już lata i jęczy -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:42
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Masakra moris można by ich razem z moją siostrą w jakiejś izolatce zamknąć ta laska z tym testem też mnie rozwaliła. Wyglądała jakby wątki pomyliła : /
-
zastanawialam sie wczoraj co tam u Sylwiaśtej ale juz sie dowiedzialam ale moze zechce sama tu sie do nas odezwac;)
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość