Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fufcik uda się, zobqczysz :*
Domi ja robiłam w 3dc, 2giego chyba teź można -
niecierpliwa-dominika wrote:Klaudia ja też nie lubię jak P nie ma, nie lubię jak ma nocki..
no ja tez strasznie nie lubialam ale bylam przyzwyczajona, a teraz juz 4 rok leci jak nie pracuje na zmiany i kazda noc jest okrutna. szczegollnie wlasnie ze jestem wyczulona przez to, ze zostalam tu sama jak mialam 17 lat i przez ponad 1,5 r bylam sama praktycznie kazdego wieczora... az pojawił się R... -
Dzien dobry, dziekuje kochane za pomoc, ale chyba jak pojde w sobote (4dc) tez bedzie ok?
Madlenka, ze mna rok? no co Ty? Kiedy? haha jak ten czas leci...
Ja zaczynam od dzisiaj wiesiolka, bo i tak mam w domu cale opakowanie, nie ruszone, musialam kupic kiedys i nie bralam, a waznosc ma do lipca, wiec szkoda wyrzucic. -
nick nieaktualny
-
O_o
https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/beta-hcg,283.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 10:09
Kena1983, Fufka30 lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Ja też, a jestem właśnie w pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 10:58
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.