Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No ja chyba skonam....a na bank jutro nie będę mogła ruszać prawą ręką...jakieś 60 m kw. desek umytych - ręcznie - ścierką <mopem nie szło docisnąć porządnie> w tym jakieś 15 m upier...nych starą sadzą...
Generalnie przyszedł małż i pyta po co my ten strych w ogóle robimy...i generalnie to sama już nie wiem...
Jednak miło po dwóch latach od wymiany dachu - w końcu uprzątnąć resztki starej zaprawy z dachówek -
nick nieaktualny
-
a ja dzisiaj nie sprzatalam, oszczedzam reke, kupilam sobie 13 sztuk roz i pomyslalam ze wyzyje sie artystycznie i tak oto ze starego bukietu od meza bez okazji wzielam co jeszcze sie nadawalo i zrobilam to
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e016f66f583.jpg
ze starego bukietu wzielam fioletowe kwiaty i te zielone i biale liscie i siatke i tak oto mam 3 bukiety:Dkr0pka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
powiem Ci wazka gdybym wiedziala ze mam takie rzeczy na fb tez bym nie weszla...
to jest po prostu mega zle i niesprawiedliwe...
Moris zyjesZ?
moj chlop dalej nie wrocil, jak zwykle jak jedzie na dwa dni wraca po 3 a ja jestesm strasznie wyczulona na bycie samą w domu. juz za duzo mialam samotnych wieczorow w swoim zyciuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 21:45
-
nick nieaktualny