Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamka - generalnie skurcze bolesne? Da się to wytrzymać?
Domi - byłam dzielna - tort ogromny, pewnie pyszny - ale nie skusiłam się
Wcinam właśnie sałatkę z obrzydliwym sosem winegret firmy Winiary. I stwierdzam co następuje: najtańszy niemiecki sos jest 100 x smaczniejszy niż to coś...żeby sałatkę jeść na siłę... -
Ja lubie sosy knorra wloski i z ziołami i koperkiem czy jakos tak
Mieszam z mixem salat z roszponka z biedry do tego pomidorki cherry i jest wypas -
Kena1983 wrote:Kamka - generalnie skurcze bolesne? Da się to wytrzymać?
Domi - byłam dzielna - tort ogromny, pewnie pyszny - ale nie skusiłam się
Wcinam właśnie sałatkę z obrzydliwym sosem winegret firmy Winiary. I stwierdzam co następuje: najtańszy niemiecki sos jest 100 x smaczniejszy niż to coś...żeby sałatkę jeść na siłę... -
Ludzi milion pincet u lekarza a ten se 30 minut przerwy zrobił po 1 godzinie pracy! Chyba.skonczy.sie tak ze na marne siedze bo nie zdarze przrd praca
-
brawo Kena, jestem dumna:)
Kamka, zobaczysz dzisiaj urodzisz, mowie Ci to:)
Klaudia, no niestety tak juz jest...
Wiecie co, chyba dzisiaj przyjdzie @ bo juz lekko sluz zabarwiony jest, ale dobrze niech bedzie, wizyte mam na 18 marca i myslalam ze akurat wyjdzie mniej wiecej na owu i pani doktor cos podpowie czy juz dzialac czy nie, a jak tak dalej pojdzie to chyba nici z tego:(
A na pocieszenie wlasnie zamowilam sobie dwie pary jeansow z top secret i t shirt z reserved, a co:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 11:12
-
Ja po lekarzu, zrobil zdjecie i stwierdzil ze mam uszkodzenie stawu badz wiezadel (wiotkosc wiazdel czy jakos tak) spowodowane przeciazeniem, mam nie ruszac reka w miare mozliwosci a jak przez dluzszy czas dalej bedzie bolalo to na jakis zastrzyk przyjsc. 2,5 godziny zmarnowane.
-
nick nieaktualny
-
Hej Domi przykro mi
A ja melduje ciążę donoszonaMirabelka30, Klaudia N., Fufka30, ważka, Morisek28, Kena1983, rybka33, Nymeria lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Kena1983 wrote:To ja z innej beczki - do dziewczyn, które brały "dupka".
Powinnam dziś zacząć go brać. Chcę przesunąć @ o 1 dzień (żeby nie dostać na samą wizytę 19.03). Czyli zacznę jutro. Myślicie, że takim sztucznym progesteronem da się oszukać organizm?
Test wyszedł negatywny,trochę plamień brązowych i prawie cały czas ból podbrzusza.Nie wiem co myśleć-pożyjemy ,zobaczymy czy się rozkręci czy nie.Oby to drugie.
Dominika-u Ciebie chyba coś jest na rzeczy skoro jeszcze @ nie przyszła.Trzymam kciuki.
Kamka-obyś dziś urodziła-będzie następna rybka tak jak ja.
Wszystkiego dobrego dziewczyny w dniu naszego święta-spełnienia marzeń