Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej laski ja nadal czekam... Wczoraj przy skurczach stwierdzili ze to nadal przepowiadajace ( tak po terminie i na ponad 50%) zero rozwarcia (magia cofnelo sie w czwartek byl palec) i dziecko ma glowe nad pepkiem ( z tego co wiem to tam ma tylek a glowe miedzy nogami moimi)... Moze cos ordynator dzisiaj zadecyduje a jak nie to jutro wieczorem moj dr bedzie...
-
nick nieaktualny
-
LOOOOL?! co za glupie testy:/
moze przez to ze ten czuly a te czuly podobno sa do dupy :p
nie ma to jak wybierac sie do lekarza a reka juz w zasadzie nie boli? -
nie zgadzam sie, malpa nie przyjdzie a Ty jestes po prostu tak wyjatkowa, ze test wyjdzie Ci dwa tygodnie po terminie, a czytalam ostatnio o takim przypadku tu na forum ;p
w ogole moja uyczennica wczoraj,. 6 klasa, robi zadanie, uzupelnia zdania no i wiadomo uczniowie czasem pytaja co znaczy apple car czy cokolwiek innego, i bylo zdanie, kto napisal hamleta i ona sie pyta mnie "co to znaczy Hamlet?"
myslalam ze moje rece po prostu opadna tez ze w mur chinski uderza:/ -
dzem dobry.. powiedzmy..
co do mojego TSH to przejrzalam swoje badania od 2013 i to pierwszy taki wysoki wynik, do tej pory miałam od 1,96 do max 2,6, pierwszy raz mam ponad 4.. więc napewno też nie jest to powód nie zachodzenia w ciąże bo jakoś wcześniej tez nie zaszlam.. ;/