Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaagatka wiem, sery chyba nawet je z tego co wiem i w ostateczności maślankę ale wiesz, tu jest problem z wchłanianiem. i to nawet przy braniu wit d i nie tylko. zawsze miała jakieś problemy z jelitami i gdzieś tam leży w głownej mierze problem. Ale stwierdziłam, że poszukam teraz jakiś porządnych roślinnych i nie tylko źródeł wapnia (a la algi, nasiona konopii, niełuskany sezam, baobab) i może coś z takich naturalnych ruszy i pomoże.. przydałoby się
Aaaagatka Tobie to już niedługo te wody chlusną, ja Wam wszystkim życzę szybkich porodów -
Domi trzymam kciuki
Kropka tu jest dość ciekawy artykuł, chyba o tym co piszesz http://www.pfm.pl/baza_chorob/mineraly-w-ustroju/wapn---bariery-wchlaniania-/1072
Jutro moja ciąża wg ovu jest już donoszona, także to może nastąpić w każdej chwili i spieszyć mi się z tym zachodzeniem bo muszę komuś wiruski oddać ~~~~~~~~~~Nymeria, kr0pka, rybka33 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Kamka i jak nadal nic?
Kupiłam w Rossmannie Pink test super czuły 10mIU/ml, nie widziałam takiego jeszcze, ale poczekam do rana. W ogóle Chodzę po sklepie i czuje ze się że mnir brzydko mówiąc leje i nawet kupiłam tampony bo mi się skończyły akurat, byłam pewna ze @ Przyszła, sprawdzam w domu i nic... -
nick nieaktualny