Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja się właśnie dowiedziałam, że matce znowu się wyniki wapnia pogorszyły, z kręgosłupem coraz gorzej, dopiero dziś się dowiedziałam, że jej grozi kompresyjne złamanie kręgosłupa..
w ogóle to u mnie 3dc i siedzę z wkładką... nie ogarniam co się dzieje z tymi moimi cyklami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:32
-
oj ja też dzisiaj też pierwszy raz usłyszałam.. wiedziałam, że ma problemy z kręgosłupem ale nie wiedziałam, że takie..
co do leczenia.. żeby to było takie proste.. mleka nie toleruje a nawet jaby tolerowała to u niej problem jest na linii wchłaniania.. i co z tego, że leki, zastrzyki, cuda niewida jak nic nie pomaga, ech -
nick nieaktualny
-
Kropa wspolczuje Twojej mamie:/
ja dostalam skiero do ortopedy ale jak pojechalam na druga przychodnie to juz nie przymowal mam probowac jutro od 9 zajsc i zapytac czy mnie przyjmie:/ chyba lepiej byloby na izbe przyjec pojechac? ;/ -
Kropka najwięcej wapnia ma żółty ser, mleko wbrew pozorom nie tak dużo. Czasem osoby nietolerujace mleka mogą jeść w wersji przetworzonej tzn kefiry, kwasne mleko, jogurty.
Kamka współczuję tak czekać, ja mam nadzieje ze któregoś pięknego dnia chlusna wody (byle nie na nowe łóżko;p), pojadę do szpitala i szybko urodze, ale pewnie życie napisze swój scenariusz ech
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]