Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Moris to trzymam.
Za Domi tez ale. Czuje w kosciach ze bedzie II szkoda ze nie kupilas tam facelle ma b dobrr opinie
I za kamke zeby w końcu sie doczekała
Proszę o kciuki za mnie jutro rano zeby sir nie okazalo ze wyjdę w jakimś gipsie albo co -
Kamka masuj sutki az do bolu, ja sobie tak rozkrecalam skurcze na porodowce razem z oxy i 4 godziny po podaniu urodzilam. Ja to na kolanach schody mylam i odkurzalam, tydzien przed porodem codziennie tak chate sprzatalam ze jeszcze nigdy tak wysprzatanej nie mialam
Dominika ja trzymam kciuki zreszta za kazda z Was trzymam caly czas -
aaagaaatka wrote:Domi trzymam kciuki
Kropka tu jest dość ciekawy artykuł, chyba o tym co piszesz http://www.pfm.pl/baza_chorob/mineraly-w-ustroju/wapn---bariery-wchlaniania-/1072
Jutro moja ciąża wg ovu jest już donoszona, także to może nastąpić w każdej chwili i spieszyć mi się z tym zachodzeniem bo muszę komuś wiruski oddać ~~~~~~~~~~ -
Rybka trzymam kciuki! Za Ciebie Domi oczywiście też
Edit: dopiero doczytałam: i za Ciebie Morisku teź, tulam SłońceWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 20:42
-
No kuźwa okaz zdrowia normalnie.. tylko kuźwa gdzie mój okres i moja ciąźa ja sie pytam...
Jesli mnie oczy nie mylą to wyniki OK.. moźna by chyba nad testosteronem popracować..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54c793d1db74.png -
Ja mam 3.3 i moja doktorka uważa ze nie trzeba go zbijać jeżeli rozszerzone wyniki sa ok. Mam kontrolować i jak zajdę to od razu leki dostanę. Co lekarz to opinia. Ale jak najbardziej zgadzam sie ze najlepsze jest do dwóch. Miesiąc temu takie miałam.
-
Łoj...Moris mam nadzieję, że nic nie załapałaś...
Kropka, nie wiem - nie znam się - ale zawsze dziewczyny pisały, że TSH to tak max 2.
Jak to dziś - podchwyciłam od kumpla - mam dziś seksualny dzień - pie..olę robotę
Idę czytać książkę - z zaciśniętymi kciukami oczywiście !
6.15 zaglądam tu i...Wy <co niektóre> pewnie będziecie jeszcze spały, ale ok. 8.00 chcę widzieć same pozytywne wiadomości
Kolorowych snów!
-
Domi, Rybka to jutro czekamy na cudowne wieści. Rybko no jeszcze niech sobie moja dzidzia lepiej tam troche posiedzi, teraz będzie dużo przeciwciał ode mnie dostawała a poza tym mąż za granicą więc musi trochę poczekać ale wirusy bardzo chętnie juz oddam
Morisku i jak się zapatrujesz na ten staż? wytrzymasz?
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]