Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
powiem Wam, troche mnie wkurzyl ten pseudo ginekolog i mi nadzieje odbiera z ta gadka o endometrium
nie wiem co sie dzieje z moim sluzem, wczoraj typowo bialy wygladal jak krem do rak a przed chwila takie grudki jak serek twarogowy wygladal:/ nie wiem czy to przez ten zel od gina czy co, szyjka twarda zamknieta i chyba wysoko -
Mój też jest dziwny. Czuję się się jakbym miała dostać @ bo tak dziwnie mokro więc biegiem do wc, sprawdzam a tam śluz. Albo jego brak. I tak kilka razy dziennie.
I mam ogromne sutki i brodawki.
I pewnie znów organizm mnie oszuka jak w poprzednim miesiącu. DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 22:32
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Czeeeść dziewczynki
Mirabelka trzymam kciuki, żeby następny sikaniec był już pozytywny
Arturowa, mkże wcale Cię nie oszuka? -
Witam deszczowo
No boję się że oszuka, bo testuję 1 kwietniaAkurat mi wtedy wypada 14 dpo.
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
No i ma racje mnie tez sie nie podoba!
och madlenka oby ten sluz zwiastowal to co mowisz.
arturowa tez chciałam robić test 1 kwietnia ale myslalam ze owu bedzie wcześniej i nie wiem co mi pokaze test. Spodziewana @ 02.04 prawdopodobnie -
W ogóle, to czytam internet i piszą "w 8 tygodniu cierpisz na mdłości", "w 7 tygodniu pojawi się metaliczny posmak w ustach".
A ja nic. Tylko trochę czasem cycki bolą, latam siku po kilkanaście razy dziennie i śpię na stojąco, na siedząco.. -
Myszka!!! Przecież każdy organizm jet inny - przestań się już zamartwiać.
W 5tym tyg brzuch??? hahahahhahaha
Mirabelka jak się bierze luteinę to temperatura długo się utrzymuje, popatrz na mój ostatni cykl... Więc z termometrem pewnie ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 08:05
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
MYSZ! otóż oswiadczam Ci, moje dwie przyjaciolki z ktorych jedna urodzila mowila ze tylko bolaly ja piersi nic wiecej a druga miala tylko na poczatku klocie w brzuchu byla troche zmeczona i zwymiotowala raz czy dwa a jest w 15 tyg. nie przejmuj sie tymi objawami, JESTES W CIAZY i niech to w koncu dotrze do ciebie! powtarzaj to jak mantre:)
-
Oj Myszko... brzuch w 5-7 tc to chyba po grochówce
Ale przecież masz objawy, kobiety nawet jak mają okres to u każdej trochę inaczej wygląda. A co dopiero ciąża. Zapytaj dwie zaciążone kobitki w tym samym tc o objawy, jestem przekonana że nie będą takie same.
Tak samo jak przybieranie na wadze w ciąży. Jedna się zdrowo odżywia a przytyje 15 kg a druga je wszystko co jej w ręce w padnie i przytyje 10. A super normy to przytyć chyba z 13.
To wszystko to tylko statystyka, w wg statystyki koń i człowiek mają po 3 nogiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 08:13
Starania od czerwca 2014.