Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wszystko dobrze maluszek ma 5mm i 6 tygodni pod koniec kwietnia następna wizyta i podglądanie maluszka
kr0pka, Nymeria, Morisek28, aaagaaatka, AnaAna, arturowa, niecierpliwa-dominika, Kena1983, Cebulka, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Fufka30 wrote:Dziewczyny wszystko dobrze maluszek ma 5mm i 6 tygodni pod koniec kwietnia następna wizyta i podglądanie maluszka
Cieszę się Fufcia, na takie wieści czekałyśmy -
nick nieaktualny
-
Mysza nie bój się U Fufki było wszystko ok i u Ciebie też tak będzie, jak może być inaczej jak my tu wszystkie kciuki trzymamy?
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny pokazałam lekarzowi mój wykres i mnie pochwalił
Zmienił mi dawke leku na tarczyce, mocniejszy kwas foliowy, acard i wit. prenatalne
aaa Morisku tA koronkowa sukienka cudna moze taką uszyję ale w innym kolorzeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 16:37
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
tez pytałąm lekarza chodzi o to, że przy maluszku lubią robić się skrzepy, które utrudniają mu rośnięcie i nie raz doprowadza to do poronień wiec do 20 tygodnia czesto podaję sie acard żeby nie bylo tych skrzepów
-
Pytam bo mi nic nie mówił, ale pewnie na 1 wizycie ciążowej (o ile taka nastąpi) dopiero pomyśli.
Kwas foliowy też już biorę w zwiększonej dawce 5mg zamiast 0,4.
Mam takie dziwne bóle w okolicach prawego jajnika od wczoraj - jakby delikatne ciągnięcie, mini skurcze - ciężko to określić... (dziś mam ostatni dzień @, 5dc). Macie pomysł co to może być?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 16:51
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Nareszcie w domu...jestem wypluta totalnie...
Fufcia - super Jeszcze tylko jakieś 8 m-cy i skarb będzie z Tobą
Ja ten cykl odpuszczam - tzn. nie jadę na zastrzyk i nie jadę sprawdzić czy pęcherzyk wypluł jajo...na żywioł...lekarz się śmiał - że jakiś taki zdeterminowany ten mój jajnik - 2 ogromne torbiele - a on jeszcze znalazł miejsce na pęcherzyk (który dziś miał niecałe 16 mmm) - zaczęliśmy liczyć kiedy powinien "wybuchnąć " i z tego wszystkiego nie zapytałam o endometrium...
Liczymy na to - że w poniedziałek najpóźniej peknie - od środy podwójna dawka duphastonu - i czekamy...jak się nie uda to kontrola torbieli - jak się wchłonie - zaczynamy procedurę - jak się nie wchłonie - czekamy...
Mirabelka - pytałaś wczoraj o leki na stymulację oprócz CLO (ja pisałam Ci o Tamoxifenie)- ale są jeszcze tzw. gonadotropiny -(gonal, Menopur, Bravelle) dużo droższe - ale podobno nie upośledzają endometrium - zapytałam lekarza o to, bo ciekawa byłam czym stymuluje się do in vitro -
Boooże ja nigdy nie schudnę.. wracając do domu coś mnie podkusiło, żeby sobie kupić cukierki na wagę.. i tak leże, czytam i wpierd*m.. normalnie dieta cud - jak schudnę to będzie cud..
-
Ja twardo trzymam postanowienie -od środy popielcowej do świąt nic słodkiego - ostatnio na urodzinach chrześniaka był tak niesamowicie apetycznie wyglądający tort...że aż mi serce ściskało - ale się nie skusiłam
Kropka - ale pocieszę Cię - ja wlazłam dziś do McDonalda...2 cheeseburgery i mała cola wciągnięte... -
Zabieram się za sprzątanie, chyba z obciążnikami na nogach, może coś spalę
masakra, podziwiam Cię Kena, że tyle wytrzymałaś. mi właśnie stuknął 2 tydzień bez kawy.. a po 2 dniach bez słodyczy już bym chyba po ścianach chodzìła