Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza Ty znowu z tym internetem? Będziesz się tak zamęczać i stresować?
co ciąża to inne objawy a są i kobiety, które nie mają ich prawie wcale. To są wyjątki (przynajmniej w moim gronie) ale są.
pisałam już kiedyś, że moja koleżanka ze studiów (jako jedyna ze wszystkich znajomych) ciążę znosiła idealnie. Przez całych 9 miesięcy zemdliło ją.. RAZ. Zgagę też miała raz.
Pomijając już to, że organizm nie działa z kalendarzem, zegarkiem itd. "Wybiła północ, zaczął się 8 tydz, czas jej zesłać mdłości"
to tak samo jak ze wszelkimi rozpiskami czego i kiedy powinmo się nauczyć dziecko. To tylko informacje orientacyjne. Jak tydzień później zacznie ząbkować a 2 wcześniej wstawać wcale nie znaczy, że coś z nim nie tak i że trzeba się martwić.
Mysza, wiesz, że najgorszy wpływ ma stres. A Ty się zamęczasz strasznie i to głupotami akurat. Lista objawów ciążowych nie polega na tym, że masz obok każdej pozycji checkbox i stawiasz ptaszka, a jak gdzieś nie postawisz to coś nie tak. Przestań się martwić
Bez obrazy, ale Tobie by się przydało chyba, żebyś non stop rzygała to może wtedy byś się przestała martwićCebulka lubi tę wiadomość
-
A to tak na wesoło http://domowoiprzytulnie.blogspot.com/2013/07/ciaza-na-wesoo-czyli-jak-zrozumiec.html
Uciekam się ogarniać bo dziś parę rzeczy do zrobienia i (chyba juź ostatni raz) na zamykanie naczynekWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 08:31
-
Morisek, wyprowadzacie się?? Jak tak, to świetna decyzja
-
nick nieaktualny
-
wow to super, za darmo wynajem! lepiej nie mogliscie trafic:)
tylko zeby tesciowa nie wiedziala moze ze za darmo bo faktycznie postanowi sprzedac ten dom/mieszkanie nie wiem gdzie tam mieszkacie i sie do was wprowadzi, bo taniej:Dważka, Ajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Świetna decyzja, wyjdzie Wam na zdrowie, przede wszystkim psychiczne
-
ale mnie mdli od rana! ;/ myslalam ze przez glod (chociaz moge nie jesc kilka godzin od kiedy wstane) wiec zjadlam sobie chociaz jogurt bo na nic innego nie mam ochoty. zbieram sie z psami na dwor ale co wstane to mi niedobrze, wez sie nie nakrecaj no ;/
-
no normalnie nie moge, ubieram sie, szalik zalozony i nagle taki slinotok i tak mi az slabo ze zaczelam szalik sciagac i sie rozbierac szybko bo myslalam ze naprawde zwymiotuje:/
-
Klaudia, mam nadzieję, że to dobry objaw
-
mirabelka chyba tak, wmawiam sobie ze to nie to ze za wczesnie, w tamtym cyklu tez mialam mdlosci ale takie delikatne nie to co dzisiaj. jedynie test moze mnie przekonac ze sie udalo ale musialam wam sie wygadac bo mezowi nic nie powiem bo nie chce znowu mu truc tylka zeby na koniec powiedziec przyszla @
-
Hej.
Wpadlam do Was poczytac co u Was slychac i tak czytam te posty Mychy... Kochana to moja druga ciaza i ja oprocz bolu piersi ktory juz mi sie zmniejszyl i nie jest tak dokuczliwy no i sennosc to nie mam zadnych objawow a dzidzia rosnie i ma sie dobrze za to w pierwszej ciazy wymiotowalam do 4 miesiaca az w szpitalu przez to sie znalazlam. Kazda ciaza jest inna i sie ciesz ze nie masz zadnych objawow ktore sa naprawde meczace.
A za wszystkie testujace trzymam kciukiKena1983, arturowa lubią tę wiadomość
-
Super Morisku jakby wam się udało wyprowadzić Tylko nie podawaj jędzy adresu bo na miotle przyleci5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
W sumie Morisku, "przyjaciela trzymaj blisko, ale wroga jeszcze bliżej". Przynajmniej będziesz wiedziała co ona knuje5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.