Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja sobie obiecalam ze w tym cyklu bede wytrwala, musze wytrwacv przynajmniej do poczatkowego pomyslu testu w prima aprilis, bedzie wtedy 9dpo ale chyba zrobie przez to ze mogla byc wczesniej owu no chyba ze sie pojawi plamienie bo to bedzie dzien przed terminem @
-
Mysz, moja ebola pobiła twojego raka To ma taką samą wiarygodność jak testy ciążowe online
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 13:11
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
wlasnie co do eboli mam pewna koncpepcje:D
zastanawialyscie sie moze jak to jest mozliwe ze dopoki ebola byla tylko w Afryce to nie bylo na nia leku i znalazl sie nagle jak dotarla do Europy? mnie to wyglada na podejscie w stylu : walic czarnuchów niech sobie umieraja.
co sadzicie? -
ja podejrzewam ze tak (stad tez moje podejrzenia ze owu byla wczesniej) bo mialam dwa takie testy ktore zblizaly sie do pozytywu a potem oslably, nie wiem moze sa lewe albo nie w pore je zrobilam
-
madlenka wrote:Mi się nic takiego nie przytrafiło. Boli cię? Może to jakiś problem z pęcherzem albo jeszcze nie skończyła Ci się @. To jednorazowa sytuacja?
Tak to jednorazowa sytuacja side stala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 14:16
gryzelka lubi tę wiadomość
-
no ja w 2007 mialam bodajze zapalenie miedniczek nerkowycch czy jakos tak, do szpitala trafilam po kilku dniach bolu jak goraczke mialam 39,8 jak sie okazalo pozniej (o czym dowiedziala sie dopiero moja ciocia jak zadzwonila do szpitala i powiedzieli jej tyklo dlatego ze jest dyrektorka stacji dializ w zgorzelcu) jakbym przyjechala pare dni pozniej mogloby bys kiepsko, mialam cos w rodzaju sepsy.
-
To pewnie to co ja. Odmiedniczkowe zapalenie nerek. Też temp 39stopni. Nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Przez tydzień na ketonalu. Po trzech dobach pomógł antybiotyk naszczescie. Ja naszczescie w szpitalu nie byłam a też nie było kolorowo bo tydzień od pierwszych objawów to olewalam i nie byłam u lekarza wiec porządnie się to rozwinęło. Ale nikt nic mi nie mówił ze to coś w rodzaju sepsy
-
Ja w wakacje miałam zapalenie pęcherza, wszystko było ok, wróciłam z pracy i dostałam gorączki. Ani razu mnie nie zapiekło przy sikaniu. A z moczu wyszło silne zapalenie. Organizm organizmowi nie równy. Na dodatek ja mam jedną nerkę, a to na kilka tyg przed ślubem więc bardzo się tym wystraszyłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:14