Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
domi bo to nie jest cos w rodzaju sepsy, tylko u mnie tak mocno te bakterie sie rozwinely. w szpitalu spedzilam 2 tygodni z czego pierwsze trzy dni dawali mi antybiotyk ale nie dzialal.
dziewczyny milego dnia ja lece na urodziny siostrzenca -
A propos nerek, pęcherzy itp. to jak tam sytuacja u Ciebie Cebulka? Lepiej już?
ja właśnie wracam z zamykania naczynek, znowu jutro będę opuchnięta jak cholera ale jak to mówią dla urody trzeba pocierpieć -
Jestem dziewczynki, jestem. Czytam was cały czas. Musialam w końcu 3 dawkę antybiotyku wziąć, ale jest lepiej. Jestem tylko bardzo osłabiona. Poza tym mdłości mnie męczą całą dobę i ciężko się na czymkolwiek skupić...mimo że są okropne to życzę ich wam z całego sercaSynek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Klaudia N. wrote:mozna poczytac jakie ma doswiadczenie! i 150 zl zazwykla wizyte u takiego specjalisty to wg mnie nie duzo
-
Natalii jesli nie masz bólu w okolicy lędzwiowej lub w okolicy pecherza moczowego czyli podbrzusza przy tym pieczenia przy oddawaniu moczu,gorączki to raczej nie uklad moczowy,miesiaczke mialas nie dawno wiec bardzo mozliwe ze to jeszcze pozostalosc, musisz poobserwowac czy dzieje sie cos niepokojacego,czy byl to jeden epizod taki, moim zdaniem..
-
Tygrysica wrote:Natalii jesli nie masz bólu w okolicy lędzwiowej lub w okolicy pecherza moczowego czyli podbrzusza przy tym pieczenia przy oddawaniu moczu,gorączki to raczej nie uklad moczowy,miesiaczke mialas nie dawno wiec bardzo mozliwe ze to jeszcze pozostalosc, musisz poobserwowac czy dzieje sie cos niepokojacego,czy byl to jeden epizod taki, moim zdaniem..
-
Jeeezu przestańcie o tych gofrach bo zaraz będę się ślinić zrobiłyście mi smaka