Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Oł noł dziewczyny. Obiecałam sobie, że nie będę testować. Nie mam w domu testu, nie wybieram się po niego. Tak, dziś jestem nastawiona optymistycznie tak jak pisałm na początku cyklu = w tym zachodze w ciąże Pozatym ja w marcu już testowałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 18:45
-
Mirabelka mi M powtarza, że od sikania na testy nie zachodzi się w ciąże więc mu obiecałam, że nie będę testować. Mam szczęście, że po teście dostaje @ więc może lepiej nie testować ja zrozumiałam co napisałaś kokardka wiamy na najajniejszym forum ever. Napisz coś o sobie.
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Czesc moje kochane staraczki ja dzis mam cięzki dzien najpierw pol dnia prasowania, obiadek i tutaj pycha kalafiorek a za chwilę nieeee maluszkowi kalafiorek nie smakuje i "oddaje" pozniej zakupy i mąż wziąl nas na kolecje i bardzoooo bardzooo smakuje nam salatka grecka dziś bez drzemki i juz prawie zasypiam
Myszka przestań schizować bo szkodzisz sobie i maleństwu ja też jestem po poronieniu i zawsze z tyłu głowy czai się coś złęgo nie wolno do tego do siebie dopuszczać bo maluszek wtedy sie denerwuje, mnie lekarz zakazał źle myśleć!
Witam nową koleżanke -
Cześć Kokardka Rocznik '88?