Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny - ale leniwie mija mi weekend u teściów...aż do domu nie chce się wracać, bo tam tona ćwiczeń do sprawdzenia...Teściowie hodują (na użytek własny ) króliki (paszteciki jak je nazywam)...mogłabym stamtąd nie wychodzić...teście ubaw mają - bo ja je oswajam. Są tak wypieszczone, że mam wrażenie, że jak mnie widzą to się uśmiechają sama miałam 7,5 roku króliczka miniaturkę i nie wyobrażam sobie teraz zjeść takiego przesłodkiego futrzaka...
-
nick nieaktualnyMoje teściki owulacyjne już przyszły. Pewnie też będę siusiać na prawo i lewo. Dzisiaj dowiedziałam się że mój M zamiast dwudziestu owulacyjnych i pięciu ciążowych, kupił jeszcze raz tyle...więc ja się pytam, co ja zrobię z jedenastoma testami ciążowymi??
-
A do mnie teściowa przyjeżdża Już wiem czemu taka zdołowana rano byłam.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam pytanie.. zrobiłam w piątek (34 dc) test ciążowy - wyszła bardzo, bardzo blada kreska.. dziś niedziela (36 dc) i kolejny test wykazuje w dalszym ciągu kreskę równie bladą i ledwie widoczną - na pewno już po 2 dniach powinna być ciemniejsza? Martwię się czy wszystko ok.
Na betę nie mogę iść, bo mieszkam w UK - a tu nie ma takich badań.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 12:49
-
nick nieaktualny