Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek https://www.sexgadzet.pl/pl/p/Erotyczne-pisaki-do-ciala-o-smaku-czekoladowym-i-truskawkowym/512
A mi brat właśnie wysłał zdjęcia z usg aach kiedy ja będę się mogła czymś takim pochwalić?Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Kropka! Ale zajebiste! A my sie z jakas bita śmietana w sprayu meczymy, ktora sie klei
za niedlugo tutaj wstawisz zdjęcia pozytywnego testu,później zdjęcia usg:)
Morisek, a nie ma potem tak?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3717e74c5dc.jpg
A na razie to ja się.. staram nie staraćMorisek28 lubi tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Miałam trochę w domu popracować, ale tak mi się dziś nie chciało... a poza tym doszłam do wniosku, że i tak nikt mi za to nie zapłaci...
Myszka książka w rękę albo film a nie praca. Jakaś wciągająca, żebyś o Bożym świecie zapomniała -
Jestem nazad Witam Kokardkę
U mnie był kiedyś epizod z nutellą ale mąż powiedział że to pierwszy i ostatni raz. Bo straciłam zainteresowanie seksem a zajęłam się wyjadaniem nutelli. Coś podobnego było z bitą śmietaną Próbowałam nawet żelu truskawkowego z durexa..Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
oj fufcik, maluszek wybredniaszek
my dopiero wrocilismy bo po urodzinach jeszcze do znajomych pojechalismy zobaczyc ich swiezo wyremontowany pokoik dla dzieciaczka, az mnie w sercu scisnelo tak lladnie wszystko wyszlo i cieszyl mnie strasznie widok jej takiej zadowolonej
no nic trzzeba isc spac i sie modlic zeby temperatura dalej szla do gory:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez sie zastanawiałam:) u mnie spadek 6dpo. Snily mi sie 3 testy z pięknymi tlustymi krechami i juz mialam robić zdjęcie i wam wyslac jak sie obudzilam
-
Ja to w ogóle w tym cyklu po owulacji mierzę temperaturę bardzo chaotycznie. Po prostu już mi się nie chce. Temperatura mi spada a ja nie jestem tym wcale zdziwiona. Jeszcze dwa cykle i minie te magiczne 12 miesięcy Jakaś taka zrezygnowana jestem..5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
madlenka, taka mam nadzieje ze odbije, nie ma innej opcji, a potem bedzie sie trzymac powyzej 36,8 np (albo spadnie i bede zla:D)
kamkaa?
moze ma dwie krechy i jest w szoku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 09:24
-
madlenka wrote:Klaudia jutro odbije i będzie git:)
Arturowa moja śliczna nie minie Ci 12 mies. Zatrzymasz się na 11.
Fajnie by było Chyba miałam porannego doła..5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.