Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A moja teściowa powiedziała mi dziś, że bardzo lubi moją pomidorową
Za to mąż powiedział, że ma dosyć mojej smutnej miny. To mam się uśmiechać na siłę? Może jutro się szczerze pouśmiecham po wizycie w gina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 14:47
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 - ja kupiłam zestaw witamin Centrum dla ciężarnych chyba one nazywają się Materna (w pierwszej ciąży też je brałam od początku - a w zasadzie jeszcze przed zaciążeniem, bo czułam, że z moim odzywianiem jednak mi brakuje pewnych składników)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 15:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek ja ostatnio kupiłam falvit mama ale póki co biorę go tylko co kilka dni a tak to normalnie kwas foliowy, wit d itp
-
Dziewczyny ja mam witaminy przepisane przez mojego lekarza dla kobiet starających się, w ciąży i karmiących nazywaja się Pregna Plus ja je sobie chwalę natomiat powiem wam, że lekarz zabronil mi jeśc miód w ciąży ponieważ jest silnie uczulający i bardzo kaloryczny co moze bardziej zaszkodzić niż pomóc oczywiście w wiekszych ilościach - tu chodziło o mój kaszel powiedział, że lepiej kupić syrop dla ciężarnej niż miód bo tego by trzebabyło zjeść słoik zanim pomoże
-
ja juz chyba zobaczylam efekty siemienia bo normlanie na majtkach duzo tak jakby sluzu brazowego mokro ze hhoho bylo ;p dzisiaj zauwazylam az w szoku jak to zobaczylam bo nigy tak niee mialam ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 15:42
-
Natalii może zacznij mierzyć temp i robić testy owulacyjne to będziesz wiedziała kiedy, zależy..
-
nick nieaktualny
-
Sądząc po moim wykresie to po @ mogą być płodne. Dobrze, że nie czekaliśmy z serduszkowaniem do niby płodnych w połowie cyklu bo byłby psikus. Wogóle ten cykl to psikus jakiś. My właśnie wróciliśmy z lodów i długiego spaceru. Zaraz będziemy robić gyrosik na obiad
-
madlenka wrote:Sądząc po moim wykresie to po @ mogą być płodne. Dobrze, że nie czekaliśmy z serduszkowaniem do niby płodnych w połowie cyklu bo byłby psikus. Wogóle ten cykl to psikus jakiś. My właśnie wróciliśmy z lodów i długiego spaceru. Zaraz będziemy robić gyrosik na obiad
-
Dobrze. Tzn czuje się trochę mniej "ciążowo" niż wczoraj. Piersi lekko bolą od zewnątrz jak dotykam i w dole brzucha też czasami coś czuje. Wogóle to nie wiem jaki powinien być ten ból piersi bo mnie nigdy nie bolały. Czy może się wypowiedzieć jakaś ciężarówka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 16:49