X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Należy Ci się morisku.

Morisek28 lubi tę wiadomość

• Mysz86 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja teściowa powiedziała mi dziś, że bardzo lubi moją pomidorową :)
    Za to mąż powiedział, że ma dosyć mojej smutnej miny. To mam się uśmiechać na siłę? Może jutro się szczerze pouśmiecham po wizycie w gina.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 14:47

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek, ogólnie codziennie łykam 4 tabletki...tutejsze apteki niezbyt ogarniam...więc zakupiłam to co niby chciałam ale w różnych połaczeniach.

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane kiedy widzialyscie poprawe sluzu po siemieniu? :D

• halwaya Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 - ja kupiłam zestaw witamin Centrum dla ciężarnych chyba one nazywają się Materna (w pierwszej ciąży też je brałam od początku - a w zasadzie jeszcze przed zaciążeniem, bo czułam, że z moim odzywianiem jednak mi brakuje pewnych składników)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 15:11

Sx0K.png
    ypbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii, ja piję czwarty dzień i czekam cierpliwie na efekt :D

Morisek, ja w Polsce chyba też kupię sobie witaminy w jednej tabletce i właśnie do tego kwas foliowy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo...morisek w tym zestawie witamin jest też kwas foliowy.

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaAna wrote:
    Natalii, ja piję czwarty dzień i czekam cierpliwie na efekt :D

Morisek, ja w Polsce chyba też kupię sobie witaminy w jednej tabletce i właśnie do tego kwas foliowy :)
    i jak tam sie czujesz po siemieniu hihi ? :D i dodajesz cos do niego?

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek ja ostatnio kupiłam falvit mama ale póki co biorę go tylko co kilka dni a tak to normalnie kwas foliowy, wit d itp

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja mam witaminy przepisane przez mojego lekarza dla kobiet starających się, w ciąży i karmiących nazywaja się Pregna Plus ja je sobie chwalę :) natomiat powiem wam, że lekarz zabronil mi jeśc miód w ciąży ponieważ jest silnie uczulający i bardzo kaloryczny co moze bardziej zaszkodzić niż pomóc oczywiście w wiekszych ilościach - tu chodziło o mój kaszel powiedział, że lepiej kupić syrop dla ciężarnej niż miód bo tego by trzebabyło zjeść słoik zanim pomoże

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz chyba zobaczylam efekty siemienia bo normlanie na majtkach duzo tak jakby sluzu brazowego mokro ze hhoho bylo ;p dzisiaj zauwazylam az w szoku jak to zobaczylam bo nigy tak niee mialam ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 15:42

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy po @ sa dni plodne?

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii może zacznij mierzyć temp i robić testy owulacyjne to będziesz wiedziała kiedy, zależy..

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    Natalii może zacznij mierzyć temp i robić testy owulacyjne to będziesz wiedziała kiedy, zależy..
    cos do tego jestm nie przekonana :) moze i dobrze jak nie wiem kiedy sa wtedy mozna na spokojnie serduszkowac nie stresowac sie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii, ja dodaje syrop malinowy tak jak mi tu doradzono, bo inaczej ciężko mi to przełknąć. Ten syrop to jest suuuper pomysł :)

kr0pka lubi tę wiadomość

• halwaya Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja piłam herbatkę z miodem spadziowym - ale faktycznie niespecjalnie zaleca się - nawet dzieci do roku nie mogą jeść miodu.

Sx0K.png
    ypbg.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sądząc po moim wykresie to po @ mogą być płodne. Dobrze, że nie czekaliśmy z serduszkowaniem do niby płodnych w połowie cyklu bo byłby psikus. Wogóle ten cykl to psikus jakiś. My właśnie wróciliśmy z lodów i długiego spaceru. Zaraz będziemy robić gyrosik na obiad :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaAna wrote:
    Natalii, ja dodaje syrop malinowy tak jak mi tu doradzono, bo inaczej ciężko mi to przełknąć. Ten syrop to jest suuuper pomysł :)
    a bede musiala tez tak sprobowac :) bo teraz dodawalam sobie miodku ;p

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlenka wrote:
    Sądząc po moim wykresie to po @ mogą być płodne. Dobrze, że nie czekaliśmy z serduszkowaniem do niby płodnych w połowie cyklu bo byłby psikus. Wogóle ten cykl to psikus jakiś. My właśnie wróciliśmy z lodów i długiego spaceru. Zaraz będziemy robić gyrosik na obiad :)
    :) a jak tam u Ciebie w ogole?

• madlenka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze. Tzn czuje się trochę mniej "ciążowo" niż wczoraj. Piersi lekko bolą od zewnątrz jak dotykam i w dole brzucha też czasami coś czuje. Wogóle to nie wiem jaki powinien być ten ból piersi bo mnie nigdy nie bolały. Czy może się wypowiedzieć jakaś ciężarówka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 16:49

qdkk2n0ao2txirxa.png
‹‹ 174 175 176 177 178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ