Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
a za mną właśnie godzina na orbitreku, jutro będę tego żałować chyba
dobrze, że do roboty jadę na później bo rano na monitoring, zobaczymy co tam się dzieje -
madlenka wrote:Dobrze. Tzn czuje się trochę mniej "ciążowo" niż wczoraj. Piersi lekko bolą od zewnątrz jak dotykam i w dole brzucha też czasami coś czuje. Wogóle to nie wiem jaki powinien być ten ból piersi bo mnie nigdy nie bolały. Czy może się wypowiedzieć jakaś ciężarówka?
-
madlenka wrote:Fufciu no to opisałaś właśnie moje cycorki, tylko mnie na okres nigdy nie bolą więc dlatego jestem taka cicho ciemna w tym temacie. Antenki mi nie sterczą tylko gdy mi baaaaardzo ciepło.
Natali a ty nie miałaś dziś testować? -
Natalii00 wrote:a co masz za monitoring?
-
madlenka wrote:Do ciebie natalii, czy powtórzyła się sytuacja czy nie i czy zauważasz coś dziwnego.
-
Morisek28 wrote:Kropka ja miałam teraz 3 dni przerwy z orbitrekiem , przez ten rzeźnicki okres wiec pojutrze zakwasy znowu będą.
Napisze jutro d mojej gineklog co z tym zastrzykiem,czy odpuścić w tym cyklu czy co.
Jutro nowy żel przychodzi, tak w razie czego
No ja na 100% będę zdychać. Obawiam się tylko, że znowu mnie zakwasy dopadną "z zaskoczenia" jak po ostatniej siłowni. Rano się mnie koleżanka pyta czy mnie coś boli, a mnie nic, nawet najmniejszego mięśnia nke czułam.. i tak do 14tej mniej więcej jak poczułam wszystkie naraz