Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ano dobrze sam lekarz stwierdził, że jak się czuję źle to dobrze
Mój lekarz jest przedupny strasznie go lubię jedynie co to nie lubie i nie pleca robienia prenatalnych jeśli nie masz wskazań do tego zresztą mój mąż też jest przeciwny prenatalnym -
Nymeria wrote:Fufka ja mam to samo,a dziś jeszcze mam zaparcia i ledwo żyję. Męczy mnie tylko pytanie czy jak zwymiotuje to będzie lepiej czy nie... Bo poprzednim razem
nie wymiotowalam -
Fufka30 wrote:Kurcze dziewczyny moje mdłości nie można nazwać porannymi zaczynaja sie po południu a swoją kulminacje mają wieczorem kto je nazwał porannymi???
Pamiętam jak kiedyś znajomą pytałyśmy jak się czuje i jak tam jej poranne mdłości na co usłyszałyśmy właśnie: poranne, dziewczyny? Poranne? Rzygam rano, po południu, wieczorem, non stop..
trochę mnie to przeraża -
madlenka jak mozesz tyle czekac?!
czuje sie tak jakos smiesznie, mam wrazenie ze sie udalo ale nie wiem czy sobie wkrecam, chce zrobic w srode test, bedzie raczej za wczesnie ale dluzej chyba nie wytzymam:D
kto oglada meczyk? -
Nymeria wrote:Jak pomaga to nie będę się opierać
Nymeria lubi tę wiadomość
-
Nymeria wrote:Fajny madlenka pozytyw niesiesz tymi swoimi wpisami życzę z całego serca żeby się udało teraz
Dzięki. Jestem mega pozytywnie nastawiona, że się uda. Może sobie wkręcam, ale co mi tam. Ale powiem wam jedno. Jeżeli mi się uda, to każda od przyszłego cyklu od samego początku wmawia sobie, że będzie to cykl szczęśliwy. A ja to opatentuje i będę sławna hehehe
-
Fufka30 wrote:oooo musze wypróbować widziałaś co się robi na listopadówkach?? Już piąta dziewczyna poroniła a szósta w szpitalu na podtrzymaniu i nie wie czy się uda masakra jakaś
Nawet tam nie wchodzę. Zresztą może jutro po wizycie trochę się uspokoję. Mam nadzieję. -
no powiem Ci madlenka tez bylabym pelna nadziei przy takim wykresie jak Twoj:)
ja strasznie sie jaram punktami co mi detektor przyznal i staram sie cieszyc tym czasem nawet jak nie zobacze II -
https://ovufriend.pl/graph/7d2ff288add8d24646aab13feb32a5e5
Jarałabym się bardziej gdybym dwa cykle temu nie miała takiego
-
Ja nienawidzę tego detektora. On nawet w dniu @ kiedy się zaznacza bóle miesiączkowe robi nadzieję i dodaje punkty
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.