Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się zastanawiam czy nie testować jutro... Będę mogła sobie wmawiać że za wcześnie zrobiłam albocoś. W razie czego, to w 12 dpo może już coś wyjść nie ?5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Fufka30 wrote:oooo musze wypróbować widziałaś co się robi na listopadówkach?? Już piąta dziewczyna poroniła a szósta w szpitalu na podtrzymaniu i nie wie czy się uda masakra jakaś
Próbowałam się tam wbić, ale jakoś nie mam weny, za dużo tam już napisane, to co piszesz ze smutne wieści tam są to mnie jeszcze nie zachęca bo mega wbijam sobie pozytywy do głowy. Czailam się dwa miesiące żeby napisać tu, i czasem nie mam czasu pogadać jak jest fajny temat a dwóch forum nie ogarnę. Jak mnie stąd wywala staraczki to pomyślę. -
nick nieaktualny
-
Nymeria wrote:Próbowałam się tam wbić, ale jakoś nie mam weny, za dużo tam już napisane, to co piszesz ze smutne wieści tam są to mnie jeszcze nie zachęca bo mega wbijam sobie pozytywy do głowy. Czailam się dwa miesiące żeby napisać tu, i czasem nie mam czasu pogadać jak jest fajny temat a dwóch forum nie ogarnę. Jak mnie stąd wywala staraczki to pomyślę.
nikt Cię stąd nie wywaliNymeria lubi tę wiadomość
-
Jeśli o mnie chodzi to szykuj się na 9 miesięcy tutaj
Postanowiłam, że jeśli jutro temperatura pójdzie do góry to zatestuję. Nie mogę już wytrzymać, a jeszcze mąż mnie nakręca bo chodzi i powtarza że ma przeczucie bo mam sutki duże i brodawki jakby opuchnięte. Kurde jak zobaczę znów jedną kreskę to wsadzę mu ten test w... okoNymeria lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
Nymeria my tu zostaniemy aż do porodu i jeszcze dłużej by zarażać reszte laseczek Kurcze właśnie przyłapałam się na tym, że nie mówię sobie "będę w ciąży" a "jestem w ciąży". Najwyżej będziecie mnie zbierać jak spadne z tego konia. Ale nie spadne, zobaczycie
-
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:
Wrozko Ano, to bardzo pozytywna wrozba, ile sie nalezy? -
nick nieaktualny
-
Kena bedzie pewnie robic nowa liste na kwiecien:) bede sie zapisywac na 1.04 bo 2.04 i tak sie spodziewam @ jakby co, mam nadzieje ze zaczne dobra passe wszystkich tutaj:)
AnaAna lubi tę wiadomość