Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wracam właśnie z monitoringu..
Pęcherzyk lewy 12x16, powiedział że na owu w 14 dniu za mały pewnie będę miała jak ostatnio w okolicach 16-17 dnia dopiero. Kazał mi powtórzyć za 2-3 dni ale niestety najbliższy termin na piątek dopiero chyba, że uda mi się wcisnąć gdzie indziej może..
pominę to, że potem byłam jeszcze u gina bo miał mi skierowanie wystawić, na co usłyszałam od niego, że luxmed nie zajmuje się jak to określił "rozrodczością".. tiaa..
no i stwierdził, że w lewym jajniku mogę mieć niewielkie skupisko endometriozy, żeby zwracać na to uwagę lekarzom przy następnych wizytach.
także ten.. jadę do roboty.. szef mnie chyba zamorduje -
Dokładnie to powiedział a raczen napisał, że "drobny ograniczony obszar o pośredniej echogeniczności o śr 9mm, echostruktura jak endometrioza". Generalnie powiedział najpierw, że jakaś zmiana, może endometrioza ale niekoniecznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 10:53
-
Śniło mi się dzisiaj, że znowu straciłam ciążę. Jak się obudziłam, poszłam do łazienki i na papierze zobaczyłam krew. Mówię Wam, jak się wystraszyłam... Ten sen namieszał mi w głowie. Ale na okres jeszcze za wcześnie. Jak wróciła mi zdolność racjonalnego myślenia, pomyślałam o implantacji, tylko czy nie za wcześnie na to? OF wczoraj przestawił mi owulację z 14 na 15 dc, ale wydaje mi się, że niesłusznie. Czyli dzisiaj byłby 6 dpo.
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
A no i powiedział, że przez usg się nie da stwierdzić ze to właśnie tylko jego podejrzenia. No i ze gdybym nie wspomniala o problemach z zajciem to nawet by nie zwrocil uwagi
-
Morisek28 wrote:Ale on Ci napisal ze endometrium masz 9mm czyli prawidlowej grubości
Mialo być jak endometrioza, pomyliłam się piszać -
nick nieaktualnyA mi się wydaje że to mój drugi cykl z rzędu bez owulacji. W zeszłym roku jak mierzyłam temp to po owulacji aż do @ była na 37!! a w poprzednim cyklu była na takim samym poziomie...do tego mam skape te @ ostatnio. Będę teraz w Polsce i nie wiem czy przypadkiem by tu nie pójść do ginekologa.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKena, ja to muszę w końcu tego mojego dorwać i dopuścić się małego gwałtu haha...mam zbyt mało serduszek na wykresie, aż wstyd!! A to dlatego że u mnie coś libido poszło w dół, wydaje mi się że to przez śluz który u mnie dostrzegam w śladowych ilościach. Tak sobie myślę że chyba wykupię pół apteki, byleby tylko śluz był normalny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:http://ecotopia.pl/index.php/ekologiczna-zywnosc/zimnotloczone-oliwy-oleje-i-tluszcze-roslinne/ekologiczne-oleje/olej-kokosowy-extra-virgin-400-ml-bio-planete-detail
wazne żeby byl nie rafinowany
Ja mam ten sam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny