Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Dominika, ja właśnie potrzebuję tego oleju żeby wypieścić tą moją biedną skórę, nie mogę zbytnio używać chemii, moja skóra jest strasznie wrażliwa, a ten olej kokosowy to mi po prostu z nieba spadł!!!
Ja oprócz kokosowego mam jeszcze wszelkie inne kombinacje w postaci jakiś migdałowych, palmowych, kakaowych, shea ale kokosowy kooocham za zapach, uwielbiam wszystko co kokosowe
ja też na nim smażę czasem a zdarza mi się i zamiast masła używać od czasu do czasu
A kicia przesłodkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 11:59
Morisek28, AnaAna lubią tę wiadomość
-
AnaAna wrote:Kena, ja to muszę w końcu tego mojego dorwać i dopuścić się małego gwałtu haha...mam zbyt mało serduszek na wykresie, aż wstyd!! A to dlatego że u mnie coś libido poszło w dół, wydaje mi się że to przez śluz który u mnie dostrzegam w śladowych ilościach. Tak sobie myślę że chyba wykupię pół apteki, byleby tylko śluz był normalny
Ana nie martw się - to przesilenie zimowo - wiosenne - też tak mam -
nick nieaktualnyDominika, ja też właśnie na włosy i skórę tego oleju mam zamiar używać
Madlenka, ja bym testowała...co ma być to będzie!
Kena, ja mam nadzieję że to tylko tak chwilowo nie mam ochoty na przytulanko.
A co do kiciusia, to mam dylemat...jakie mu imię dać haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysz86 wrote:No mam nadzieję, że po 17 napiszę wam, że wszystko jest ok, serduszko bije i będę mógł wreszcie sama przed sobą przyznać, że jestem w ciąży.
Mysza i tak właśnie będzie odetchniesz z ulgą i zaczniesz się w końcu cieszyć :* -
myszka trzymam kciuki i jestem z Toba duchem:)
Ana jaki slodki kociak nie moge jak ja kocham kotki!! mnie sie ostatnio spodobalo imie dla kici Yoko a jak bede miec kiedys kocurka to go nazwe Maurycy!!
mam jeszcze chwile przerwy, powinnam byc juz na korepetycjach ale odwolali. LEDWO DOJECHALAM do domu, masakra jakas byla, lał deszcz i walił grad a mi parowaly szyby i nic nie moglam zrobic do tego wycieraczka mi sie poluzowala!! wyszlam wkurwiona z tego auta jak 150! -
a w sumie sama nie wiem jak sie czuje, kilka ostatnich dnich caly czas jestem spiaca juz kolo godz 18 ziewam jak glupek ale moze to po prostu nie wyspanie, dzisiaj pobolewa mnie brzuch tak @owo wiec chyba nic z tego, zrobie w srode ten test ale czuje negatyw na horyzoncie;)