Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dokladnie mysz, nie chcemy widziec zadnych negatywnych komentarzy ze nie ma tego albo czegos za duzo:) jestes w ciazy wszystko jest ok i masz sie cieszyc:)
-
arturowa wrote:Madlenka, zatestowałabym z tobą, ale boję się okropnie. Czuję u siebie znów jedną kreskę a tak nie lubię na nią patrzeć
Psieplasiam nie to chciałam zalajkować -
Super Mysz Teraz nie masz wyboru i musisz słuchać naszych rad odnośnie cieszenia się ciążą i koniec tego smutku !
Klaudia, to ja testuję napewno 1 kwietnia
Kropeczo, wybaczam Takie smutasy lajkować, nieładnie
U mnie 23 dc, wytrzymie :)Dziś 10 dzień z luteiną i jeszcze nie ma @, jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 18:47
Klaudia N. lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Widzisz Mysza? Mówiłyśmy, że wszystko będzie dobrze, to się słuchaj
cieszę się i nakazuję się teraz cieszyć Tobie -
no mnie 12dpo tez by juz korcilo pewnie:) moze poczekaj chociaz z godzinke zeby siusie byly mniej rozcienczone ( o ile tak w zasadzie moga byc:D) albo jutro rano:)
-
arturowa wrote:Super Mysz Teraz nie masz wyboru i musisz słuchać naszych rad odnośnie cieszenia się ciążą i koniec tego smutku !
Klaudia, to ja testuję napewno 1 kwietnia
to o ktorej sie umawiamy na of? -
O kurcze,zrobiło się poważnie Wstaję zwykle ok 6-7, wtedy też pewnie zrobiłabym test.. Zależy o której wstajesz5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualnyDziewczyny! pomóżcie! Dzisiaj zrobiłam test ciążowy Eco Pink. Wlałam 3 kropelki moczu,odczekałam kilka minut,ale nic nie zaczęło się dziać, myśląc, że jest wadliwy stwierdziłam, że już i tak mogę go zepsuć i dolałam jeszcze kolejne trzy kropelki i od razu zaczął reagować. Pojawiła się jedna kreska więć zwątpiłam, ale po chwili zauważyłam BARDZO bladziutką drugą kreseczkę. No i mam pytanie, czy dolanie tego moczu mogło sfalszować wynik i pokazać wynik dodatni? Bardzo proszę o odpowiedź! Czy któraś z Was miała taką sytuację?
-
madzia, chcialabym Ci pomoc ale nie mam pojecia dlaczego akurat zawsze sa 3 krople:)
Arturowa, po 8 byloby super, wczesniej moj bedzie w domu a jaknby byly II to chce mu niespodzianke zrobic a on do pracy idzie tak 7;45:D
Rozwalil mnie moj maz wlasnie, siedzi i mowi nagle, ''pokazuj ten wykres'' pokazalam, popatrzyl i mowi. pokaz mi od innych co sa w ciazy. pokazalam i pytam no i co wywnioskowales? - w sumie nic, patrzylem kiedy mozna zrobic test ale chyba za wczesnie co?
rozbawil mnie:)AnaAna, kr0pka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia, ja niestety nigdy nawet tej bladej 2giej kreski nie zauważyłam, nawet po większej ilości kropelek ale widziałam już przypadki, że druga kreska wyszła po kilku godzinach dopiero a okazało się, że pozytyw jedyne wyjście powtórz jutro