X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Też będę czekać na pozytywne tesciory!

Wiecie co zrobiłam, zamówiłam pregnyl i się pytam babki czy płacić teraz czy przy porodzie (?!!!!)
    A wsztystko p[rzez to że z tyłu na ścianie była szafka "ciąża, poród, połóg" przejęzycztyłam,sie

Jak zawszę

za dwa po 5000j.m zpałaciłam 36,97

Faktycznie znośna cena - ja za tą sama dawkę płacę z podaniem 90zł. :/

• arturowa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 17:55

kr0pka, Morisek28 lubią tę wiadomość

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co czlowiek ma myslec jak tu taka sytuacja. Wrocilam do domu i nie mialam pomyslu na to co by zjesc. W koncu wymyslilam. Zrobie nalesniki. No to robie. I juz mi sie ich nie chce.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa, epidemia koszykowa to się zwie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlenka wrote:
    Co czlowiek ma myslec jak tu taka sytuacja. Wrocilam do domu i nie mialam pomyslu na to co by zjesc. W koncu wymyslilam. Zrobie nalesniki. No to robie. I juz mi sie ich nie chce.

Ja też właśnie zrobiłam naleśniki...ale nie zjadłam ani jednego, mój głodomor pewnie zje.

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Arturowa to następna w kolejce chyba ja będę ;)
    Ana, żeby tak inne epidemie się tu tak łatwo szerzyły :)

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, epidemia owulacji, epidemia pękniętych pęcherzyków i oczywiście epidemia ciąż :P

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arturowa wrote:
    Tak, epidemia owulacji, epidemia pękniętych pęcherzyków i oczywiście epidemia ciąż :P

Tak Arturowa, byleby zarażały się tylko i wyłącznie odpowiedzialne kobiety, które to naprawdę pragną mieć maleństwo :P

• arturowa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale że co? Bo próba kradzieży koszyka ze sklepu to nieodpowiedzialność ? :P
    Czytałaś może nasze rozmowy z "Melenaxoxoxo" (czy jakoś tak) ?
    Ale w sumie pewnie nie, bo to było jeszcze na wątku przed " Lutowymi staraczkami" chyba. Ale dziewczyna bardzo odpowiedzialna, wzór ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 20:47

• madlenka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra. Wciągnęłam sobie te naleśniki z dżemem. I mam ogromną ochotę na czerwoną paprykę z solą. Ale bez przesady. Zaraz obiorę ananasa. Zresztą zaczął mnie boleć chyba jajnik, tzn coś po lewej stronie. Może za często sprawdzam jaki jest śluz i to od tego grzebania. A tego śluzu dziś mało jakoś i nadal mleczny więc chyba ok. Zgłupieć idzie. Ale może trochę zaczynam smęcić ale nadzieja mnie nie opuszcza :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melena to może już rodzi :D okropne jesteśmy

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny piszą na innych wątkach że u nich plamienie implantacyjne trwało od kilku godzin do doby. Kurcze u mnie to nawet 10 minut nie było :/ Po prostu śluz z krwią zauważony raz i tyle. Ja chyba jajko zniosę do pierwszego kwietnia. Znowu zaczyna się typowa dla II fazy cyklu huśtawka, zaszłam-niezaszłam, zaszłam-niezaszłam.....

Kurde, faktycznie jak nią nią to już pewnie po porodzie a dziecku właśnie wyrósł pierwszy ząbek. Ona chyba miała kilka dni po seksie rozstępy. I wynajmowała za darmo własne mieszkanie od ojca. I starała się o dziecko w pokoju brata swojego chłopaka bo nie miała innych warunków ku temu... Masakra.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 20:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa, ja nic takiego nie napisałam, hihi.
    Czytałam wszystkie wypowiedzi ów koleżanki, jak jej tam "Melenaxoxoxo"...dwudziestolatki z rozumkiem rodem gimbaza. Przepraszam że tak brzydko napisałam, ale myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok, kiedy to studiowałam jej komiczne wręcz posty, komentarze.

Morisek, ja dzisiaj wskoczę na fioletową i zobaczę co u niej.

• madlenka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać co u gimbazy :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaAna wrote:
    Arturowa, ja nic takiego nie napisałam, hihi.
    Czytałam wszystkie wypowiedzi ów koleżanki, jak jej tam "Melenaxoxoxo"...dwudziestolatki z rozumkiem rodem gimbaza. Przepraszam że tak brzydko napisałam, ale myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok, kiedy to studiowałam jej komiczne wręcz posty, komentarze.

Morisek, ja dzisiaj wskoczę na fioletową i zobaczę co u niej.

Spokojnie Ana, to był z mojej strony żart ;) Daj znać co tam u królewny :P

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arturowa wrote:
    Zgadzam się z Aną... I tak jak Madlenka, coraz bliżej dnia testowania mam jakby coraz mniej "objawów". Chyba zrobię sobie zdjęcie sutka, i jak w następnym cyklu będę świrować że jakiś inny się zrobił, to sobie popatrzę na to zdjęcie i mi się przypomni że tak zawsze wyglądają przed @.

Hahahaha arturowa ja czytam i myślałam że dalej napiszesz ze nam go pokażesz żebyśmy oceniły haha ale ze mnie pajac :-) o i jak doczytuje dalej nie tylko ja :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 21:30

Morisek28 lubi tę wiadomość

201511211678.png
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeeeezu przezylam, dlaczego po tygodniu wolnego tak ciezko wraca sie do pracy?:( jeszcze trzy dni i od piatku znowu wolne:))

i przy okazji wkurzylam sie na kuriera z zaproszeniami, bo nikogo nie bylo a na stronie DPD tam gdzie mozna lokalizowac przesylke, pisze ze dzisiaj o 12:08 ustalono inny termin dostarczenia, ciekawe z kim on to uzgodnil...;/

• arturowa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nymeria wrote:
    Hahahaha arturowa ja czytam i myślałam że dalej napiszesz ze nam go pokażesz żebyśmy oceniły haha ale ze mnie pajac :-)

Ja was kochane naprawdę bardzo, baardzo lubię ale... :P Wystarczy że widzicie mój ryjek w "twarzoksiążce", nie mogłabym nikogo narażać na takie widoki hahaha :D

Nymeria lubi tę wiadomość

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej małż mi padł...dam dziś spokój...z nadzieją, że ten jeden dzień przerwy nie spieprzy całego cyklu ;)

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja was nie widzę w twarzoksiazce <cry>

201511211678.png
‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ