Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie wróciłam do łóżka po wyczerpującym dniu praca, spotkanie z koleżanką co jest w 14tc 90%tematu było o tym, faceci jak by byli to by nie wytrzymali , a potem zakupy spożywcze, leżę i odpoczywam
Oszaleje do pierwszego... Tyle tescikow!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 21:43
-
oj Morisek, Morisek ...cycki Ci w głowie ?
no właśnie dzień przerwy wskazany - ale bądź ty mądry i wybierz odpowiedni
zobaczymy jak teścior jutro - bo muszę z lekarzem ustalić od kiedy duphaston - albo inaczej...zaraz siknę jeszcze raz ...zobaczymy.. -
Morisek28 wrote:Kena, dzien przerwy wskazany nawet czasem przecież jest.
arturowa,pokaz cycki! Pokaz cycki! )
A wiesz, to nawet mogło by być interesujące. Ale było by jak z testami wklejanymi tutaj do interpretacji5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualnyNa razie znalazłam tylko jeden wpis naszej koleżanki.
Temat..."orgazm w ciąży". Cytuję "czy jesli wystapilo plamienie jednodniowe to czy znaczy to ze ciaza jest zagrozona i oznacza, ze kobieta nie moze uprawiac seksu, a co najwazniejsze przezywac lechtaczkowego orgazmu?" -
Zrobiłam zdjęcie panoramiczne, już mnie więcej te moje antenki nie zrobią w bambuko
Morisek28, AnaAna, kr0pka, Nymeria lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
Padam na ryjek.. ale trening zaliczony..
ja już Was czytałam jak ta cała Melena tu była.. masakra.. -
no faktycznie pustakus pospolitus:D
DAWAC CYCKI
ja powiedzialam mojemu zebysmy sie wstrzymali z serduchami az sie wyjasni czy ciaza czy nie bo wole nie ryzykowac i juz na mnie zaglada i zagaduje a dopiero wczoraj rano sie kochalismy!
-
kurcze mam takie przeczucie ze temperatura pojdzie jutro w dol a za dwa dni @ ;/ juz mam jakas manie troche jak mierze to sobie przypominam jaka byla wczoraj heh
-
nick nieaktualny
-
hahha:D
dziewczyny mam pytanie, mam watpliwosci co do tego testowania. podejrzewam ze @ przyjdzie 2 kwietnia i chce zatestowac dzien przed ale to bedzie dopoiero 9 dpo no i tak mysle czy on w ogole wyjdzie jezeli sie udalo? -
nick nieaktualny
-
Mąż kategorycznie zakazał mi gdziekolwiek swoje sutki pokazywać Także przykro mi, ale nic tego hahaha Dobranoc dziewczynki :*5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.