Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Madlenka rob!
Agatka,masakra! Doskonale Cię rozumiem bo mi treściowa w telefonie grzebie albo jak pisze smsa to stanie za mna i czyta. Takich ludzi powinni wytępić.
Dokładnie. Jeszcze pytam - a co się tak zamknąłeś od środka? a ten, że w kiblu był. Jaaaaaaaaasne tylko ciekawe że deska spuszczona a on nigdy nie spuszcza. Zamknął się żeby zdążyć wyłączyć moje gg jak przyjdę. Perfidny i żałosny typ.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Maaatko, znowu mam w pracy dzień, kiedy nie mam co robić.. Odpaliłam magisterkę ale no ni cholery nie potrafię się skupić w takich warunkach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie pochłonęła, w wolnej chwili Was czytam a z pisaniem trochę gorzej. Właśnie wróciłam ze szkoły Natalci bo robiłam dekoracje na akademie, zaraz wrzucę zdjęcie Natalci. Do tego kościół spotkania, zebrania doba powinna mieć minimum 48 godzin, brakuje mi czasuKena1983 wrote:Mirabelka, Śnieżka dajcie znać jak sytuacja u Was?
Jutro trzeba będzie wystartować z nową listą - liczę od rana - na dobry zielony początek!
Ważusia - czyżby nowa praca pochłonęła nam Ciebie całkowicie? -
Ana uwierz że tak bym najchętniej zrobiła ale za rękę go nie złapałam a jakbym powiedziała to i tak by się wyparł i tak. Szkoda gadać, ale ja wiem, że wszystko się w życiu zwraca i to podwójnie. Z mojej strony może zapomnieć o jakiejkolwiek pomocy itp.

Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny