Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to trzymajcie dalej!! ja juz powoli zbieram sie spac, tej nocy snily mi sie pozytywne testy te zwykle to ciekawe co dzisiaj mi sie bedzie snilo przyrosty bety o 1000% hehe
dobranoc:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej moje drogie. Ja chyba nawet nie będę musiała testować bo temperatura mi spadła więc chyba już po wszystkim. Chociaż może jest taka bo wg starego czasu powinna być mierzona za godzinę. Sama nie wiem. Brzuch i piersi nadal lekko bolą, w sumie może i na okres. Zobaczymy co będzie dalej a tymczasem muszę zwlekać się z łóżka i do pracy, dobrze że dziś do 16.30. Miłego dnia.
-
Witam.. u mnie temperatura w górę o , uwaga- jedną kreskę. Po prostu wow. Madlenka, też mi się wydaje że mierzona godzinkę wcześniej może być trochę niższa... A sikać to nie sikałam bo się zwyczajnie bałam. Zrobię test tak jak planowałam 1 kwietnia.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Mysz86 wrote:Nie wiem jak wysiedzę w pracy. Strasznie się boję dzisiejszej wizyty. Wszystko mnie denerwuje i drażni. A jeszcze dziś prowadzę szkolenie zewnętrzne. Nieznoszę swojej pracy
Słońce, 10 głębokich wdechów - choćby co 15 minut Zobaczysz serducho - i cały stres spłynie...od dziś się nie denerwujemy!!! -
Morisek28 wrote:Powiem Wam,ze grypa jelitowa to jest to,o czym marzyłam . Szczególnie przed świętami.
idę na orbitreka,albo padnę albo wypocę ją.