Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie patrzac na mój i dzisiejsza temp to sama nie wiem. Widzę cien cienia cienia pod żarówkę. Ale to sie nie liczy. Jakby co to po świętach powtórzę dopiero. Mialam czekać ale ta dzisiejsza temp. Chora będę czy co. Kur... Moze obu byla w 13 dniu?
-
Obudziłam się dziś z bolące gardłem i katarem. Pierwsze kroki przed pracą skieruje do apteki po prenalen.
A poza tym zaczęłam dziś trzeci miesiąc Tak przynajmniej mówi fioletowa strona, bo suwak mówi co innego. Chyba go zmienię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 06:52
-
madlenka wrote:A jak mialam 13 dc ovu to 22dc zagniezdzenie wiec za wczesnie na test. Ale glupoty wmawiam sobie. Milego dnia
Ja tez sobie wymyslam milion wymowek na ten negatyw moj maz wczoraj znowu zazyczyl sobie zeby mu pokazać wykres popatrzyl porownal z innymi i pytam co wywnioskowal i powiedzial ze jestem w ciazy heh taki ekspert ;p tegi sie trzymam
-
nick nieaktualnyKlaudia, skoro twój mąż tak twierdzi to właśnie tak jest! za kilka dni powtórzysz test i na 100% będą dwie tłuste krechy
Madlenka, ja wierzę że ten cykl nie pójdzie na marne i że testy robią Ci psikusa
Arturowa, czekam na pozytyw
A teraz na poważnie...myślę że obydwie robicie tu nas w bambuko, bo dzisiaj prima aprilis!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie owulacji chyba nie będzie...boję się strasznie kuźwa, ja to czuję że u mnie jest coś nie tak... znowu będę musiała wydać kupę kasy na ginekologa, dentystę i jeszcze dermatolog mnie czeka grrrrr!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 08:09