Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez wierze och dziewczyny, taka info od OF jesli jestes w ciazy to prawdopodobienstwo pozytywnego testu wynosi dzis 35% (nie za wiele:/) i "termin porodu przypadałby na 12 grudnia 2015" znowu sie nakrecam, dobrze ze testowanie lub @ blisko bo zeswirowalabym
-
arturowa jestes? rano wstaje i max 8;30 zamieszcze info o tescie. czekam na Twoja info z calego serca zycze Ci II
trzymajcie kciuki prosze!
dobrej nocki:))arturowa lubi tę wiadomość
-
Jestem, boję się jutro testować, czuję się jak przed egzaminem ustnym z "historii najnowszej Polski", na I roku, u mega wymagającego profesora
To ja też w okolicach 8-8.30 napisze, jaki by nie był wynik. Klaudia ja też trzymam mocno kciuki za ciebie Coś czuję że chociaż u ciebie będzie pozytyw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 22:58
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Kurczę, chyba nic z tego.. Czuję się jakoś "mokro", jakbym miała okresu dostać. Cały dzień coś tam mnie kłuje, ciągnie. Ze stresu chyba nie zasnę5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
Arturowa spisz? Wczoraj spalam 5 godzin i bylam pewna ze padne jak zabita a tu zapomnij nie moglam zasnac a teraz wstalAm na mierzenie temp chwile przed budzikiem i jak.zobaczylam skok tempki to nie moge spać i juz bym poszla zrobić ten test zanim maz wstanie ale czekam na Ciebie . Ale mam stres!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 06:12