X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • agatekgagatek Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    50 dc? Gratulacje!!! :*

Patka to lubi tę wiadomość

da81e5d9f8614d1ea87989037e9ca32f.png
    4b9aynqxuoxf1adr.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka gratuluję!!

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zebrałam się wreszcie i pojechałam na zakupy. Kupiłam sobie słodyczki na pocieszenie. Takie małe pocieszenie.
    W następnej ciąży (jeśli takowa będzie), to pójdę na zwolnienie zaraz po pozytywnym teście ciążowym. Nie mam zamiaru znów się narażać na tych wszystkich kaszlących i kichających na mnie. A w ogóle to nawet rozważam zwolnienie się.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka, Gratuluję!!!

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz bardzo dobry pomysł, chociaż z drugiej strony będziesz miała dużo czasu na czytanie glupot w internecie a taki stres tez nie jest dobry.

Mama Zosi :)
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ketka91 wrote:
    Mysz bardzo dobry pomysł, chociaż z drugiej strony będziesz miała dużo czasu na czytanie glupot w internecie a taki stres tez nie jest dobry.

A tak miałam bardzo duży stres, bo u mnie naprawdę ciągle ktoś jest chory i kaszle, kicha... A na zwolnienie nie pójdzie. Siedzę w pokoju bez otwieranego okna, tylko klimatyzacja, w której chyba sie coś zalęgło, ze ciągle jesteśmy chorzy. Pracodawca nie widzi problemu, uważa, że klima jest czysta. Siedzę 8 godzin przy małym biurku z komputerem koło nóg... Sama nie wiem...

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w 50 dc jak to mozliwe ze tak pozno? i gratuluje :D

• Mysz86 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle mam strasznie huśtawki dziś. Czytam oczywiście różne informacje o poronieniach nawykowych i o tym, czy po trzech poronieniach jest jakaś szansa, to jedne strony dają nadzieje, a inne (głównie zdołowane babki na forach) mnie tej nadziei pozbawiają. i wtedy ryczę. Niech ten mąż już wraca.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • ketka91 Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klima to zło! Jeszcze jak nie jest czyszczona to w ogóle. Pidalam o tych glupotach bo wzielam dwa dni wolnego i mnie juz nosi. Sprzatac nie mam co, obiad zrobiony na 2 dni, pranie ogarnięte, wełna mi sie na druty skończyła a po nowa daleko i tak siedze czytam i czekam.. Czekanie najgorsze

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kur... Zaczęła plamic :/
    Morisek -majtki odchudzajace

• Viki Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz!!! Skąd takie gadanie? Czemu bys miała się zwolnić? Żeby już całkiems wszystko podporządkować dziecku, którego nie ma? Żeby płakać dniami i nocami? Żeby już tylko stać się kobietą czekającą na dziecko?

Przepraszam, ale poza dzieckiem jest cały inny świat! Jest mąż, jest praca, jest rodzina. A nie tylko owulacje, wykresy...

Sama 3 razy poroniłam. A pierwsze co robie po takim bólu, biegnę właśnie do pracy!
    Żeby chociaż tam dać z siebie wszystko. Żeby na tym polu mieć jakiś sukces. Potem biorę książki i się dokształcam.

Życie to nie tylko dziecko!

Staram się i chce mieć dziecko. Boli każda strata. Ale wiesz jak go nie będzie to mam co ze sobą zrobić. Mam zajęcie, mam swoje rozliczne pasje.

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • Viki Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek u Ciebie pięknie do góry:)

Modlę się za Ciebie. Z całego serca.

km5stv73cogtpx8e.png

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie body wyższe z nogawkami. Jak założe pod sukienkę to jak z wybiegu. Ni pol walka. Także warto zainwestować. Bandaz się zwija :/
    Niby tak normalnie na wkładce nie było. Dopiero przy podcieraniu suz pod barwiony na ciemnoczerwono/brązowo.
    Zobaczymy jak jutro będzie z temp.
    Cholera mam takie przeczucie ze cos jest na rzeczy

• Viki Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się zezłościłam. Mój mąż na meczu:) Ja whiskey z miodem i GTA 5 pociskam.

I wiecie co? Może w tym momencie chciałabym być w ciąży, może chciałabym zabawiać nasze dziecko i byłabym najsczęśliwsza, ale...

Doceniam sobie takie chwile ukojenia:) Po tygodniu pracy i ciszy...

km5stv73cogtpx8e.png

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z gatty takie z biustonoszem kolo 130 zl a sam dol kolo 70. Ale naprawdę warto zainwestowac

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki wrote:
    Ale się zezłościłam. Mój mąż na meczu:) Ja whiskey z miodem i GTA 5 pociskam.

I wiecie co? Może w tym momencie chciałabym być w ciąży, może chciałabym zabawiać nasze dziecko i byłabym najsczęśliwsza, ale...

Doceniam sobie takie chwile ukojenia:) Po tygodniu pracy i ciszy...

Ostatnio mam takie samo podejście. Nawet moja Matka powiedziała ostatnio, że z tym nie wychodzi, ale mam inne rzeczy, mogę się cieszyć czasem dla siebie, wyjazdami.. wiadomo, że to nie to samo ale trzeba się właśnie skupić na czymś innym a nie podporządkować dziecku.. bo może będzie za miesiąc, może za rok a może nie wiadomo kiedy..

• Mysz86 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki, masz rację. Między innymi z tego powodu, żeby przestać o tym myśleć i czytać, poprosiłam w szpitalu o krótkie zwolnienie. W sumie razem z pobytem w szpitalu dostałam na 4 dni. Nie chcę się tłumaczyć czemu mnie długo nie było. Wiedzą niestety, że byłam w szpitalu. A pracy mojej nie lubię. Nie lubię tego, co robię, coraz gorsza atmosfera się robi, taka korporacja, denerwują mnie ludzie w pokoju, dojeżdżam do pracy 35 km w każdą stronę i jeszcze zarabiam grosze...
    Też mam pasje, ale od jakichś 2 lat moje myśli krążą głównie w okół dziecka. Wiem, że to niedobrze, że powinnam odpuścić i podejść bardziej na luzie. Ale nie potrafię, może dlatego, że ta trzecia strata jest taka świeża. I tak mówią mi ludzie, którzy wiedzą, ze jestem silna.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty Mysza nie zwalniaj się od tak, z dnia na dzień i nie mając innej pracy. Nie na tym rzecz polega, szczególnie, że tak jak dziewczyny napisały - będziesz mieć za dużo czasu do siedzenia na forach i dołowania się.

Pracuj gdzie pracujesz i szukaj czegoś, co da Ci spełnienie, pracy, do której będziesz chciała iść i będziesz to robić z przyjemnością, jak Viki napisała

Poza tym na tyle na ile zdarzyłam poznać Twoją psychikę to jak jeszce nie znajdziesz pracy to będziesz siedzieć, dołować się podejściem: "nie mam dziecka, nie mam pracy, nic mi nie wychodzi"

Dokształcaj się jak Viki, zacznij pisać bloga, znajdź coś co Cię zajmie Myszolek

• Viki Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś spotkałam koleżankę z dzieckiem- 8 miesięcy. A ona dalej jakby w 9 miesiącu była a nawet gorzej.
    Spędza 8 miesiąc z dzieckiem non stop w domu.

I myślę sobie, chyba mam czas na takie ekscesy.
    Dzieci to ogromne szczęście. Ale jak już będziecie padnięte a wasz dziecko nie da wam chwili wytchnienia, albo będzie nieznośne.. To przypomnijcie sobie chwile z tym laptopem na kolanach i drinkiem w ręku i tą beztroską!

km5stv73cogtpx8e.png

• Viki Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropka masz rację nad racjami :)))

km5stv73cogtpx8e.png

‹‹ 250 251 252 253 254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ