X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się marzą Bieszczady ale najlepiej na jesieni, jakoś nigdy nie wychodzi, żeby się wybrać

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    Mi się marzą Bieszczady ale najlepiej na jesieni, jakoś nigdy nie wychodzi, żeby się wybrać

MI się Bieszczady marzyły odkąd miałam jakieś 14-15 lat. Ale z rodzicami tak daleko nie jeździłam. W Bieszczady mam jakieś 600 km. Tak samo nad morze nie jeździłam, bo za daleko... Więc Bieszczady zaliczyłam w 2013 roku, a morze w zeszłym jesienią.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja akurat z rodzicami jeździłam tak daleko :) jak byliśmy mali to non stop gdzieś nas zabierali - po Polsce bo na nic innego nie było nas stać, ale sporo tego było. Wtedy to nawet zdarzały się wyjazdy na spontanie.. nigdy nie zapomnę jak ja miałam chyba z 8-10 lat może, sniadanie w sobotę rano a ojciec rzuca hasło:jedziemy nad Solinę? Godzinę później byliśmy w drodze.
    ostatnio nawet matka jak jej powiedziałam, że Krzyśka to jednak tak nie ciągnie, że ja to bym non stop gdzieś mogła jeździć to powiedziała, że to ich wina, że takie łazęgostwo w nas zaszczepili :)
    jakbym tylko miała więcej kasy to non stop bym gdzieś jeździła. Ostatnio jak w lutym wróciliśmy z Mediolanu w czwartek tak w sobotę już oi raz pierwszy siedziałam znowu na stronie wizzaira i ryanaira i szukałam kolejnych okazji :D

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę dziewczyny, przytulić się do męża. Dzięki Wam mam trochę lepszy humor.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam test o 6. Negatyw po 5 min. Poszlam spać. Teraz na niego patrzę i jest jasny cień. Szkoda ze wynik juz nieaktualny :(

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • ketka91 Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaagaaatka poczekaj dwa dni i zrób jeszcze raz

Mama Zosi :)
  • aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ketka 2 dni nie wytrzymam :) jutro powtórzę.

f2w3sek2i28gayyb.png

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaagaaatka mnie też korci bo wg kalendarza dzisiaj mam tsm ale wg ovu na poniedziałek. Z tym ze to plamienie mnie zmyliło ;/ zwykle jak się pojawiało wieczorem to następnego dnia była @, a dzisiaj nic.

Mama Zosi :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!

Morisek, Twoje zatrucie poleciało do mnie. Wczoraj od 4 rano do wieczora byłam zombi:(

Agatka, ja bym powtórzyła test. Trzymam kciuki:)
    Ketka, u Ciebie to ja czuję bobasa;)

A mój wykres dziś mnie rozbawił. Ovu wyznaczyło mi owulację na 8 dc...a test owulacyjny zaczął wychodzić dopiero wczoraj...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny:)
    AAAgaatka trzymam kciuki za to aby jutro ta kreseczka pojawiła się po 2 minutach :)
    Ketka sikaj jutro...przecie moczu Ci u nas dostatek :) oby Twoje przeczucia się spełniły!!!
    Myszka - ja bym Ci kontrolę rodzicielską na Internet założyła - zostawiła tylko nasze forum, e-mail i wiadomości ze świata - ban na fora o poronieniach ;) Będzie dobrze - uwierz mi :)
    Morisek.....a jak u Ciebie?

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Cześć dziewczynki!

Morisek, Twoje zatrucie poleciało do mnie. Wczoraj od 4 rano do wieczora byłam zombi:(

Agatka, ja bym powtórzyła test. Trzymam kciuki:)
    Ketka, u Ciebie to ja czuję bobasa;)

A mój wykres dziś mnie rozbawił. Ovu wyznaczyło mi owulację na 8 dc...a test owulacyjny zaczął wychodzić dopiero wczoraj...

Cierpliwości - zmieni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój chłop wczoraj się ze mnie śmiał, bo co tylko wróciłam z łazienki, miałam inną zachciankę. A gdy zażądałam Mirindy <koniecznie tylko Mirindy>, powiedział, że gdyby nie poprzedni okres to powiedziałby że zachowuję się ciążowo:D A ja nigdy nie pije gazowanych napojów, nie jem w ogóle słodyczy, a wczoraj chciało mi się ...piegusków. Oczywiście jadłam oczami bo brzuszek mówił "chyba kpisz".

Kena, wykresem się nie sugeruję bo z tego co czytałam na forum, nie jest on ostatecznym wyznacznikiem:) Dałam sobie na luz w tym miesiącu.

madlenka lubi tę wiadomość

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny. Ale postaram się nie nastawiac. Ketka trzymam kciuki.

f2w3sek2i28gayyb.png

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaagaaatka wrote:
    Dzieki dziewczyny. Ale postaram się nie nastawiac. Ketka trzymam kciuki.
    Aaagaaatka, "nie nastawiać się " jak każda z nas...:D nie krępuj się :)
    Oj Moris, Moris....jak można zachorować przed imprezą...kuruj się szybciutko...:)
    ja wczoraj miałam ambitny plan po powrocie do domu - napić się piwa (już nie pamiętam kiedy piłam)...i co...padłam zanim wzięłam łyka ...;) małż za to sobie wypił.... - on "tankował" ale to mnie napier...la głowa....sprawiedliwość?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, tak bym chciała żebyś jutro zobaczyła dwie tłuste kreseczki, trzymam kciuuuuuki! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek, domyślam się jak źle czujesz się z tego powodu. Ja muszę oglądać mojego byłego z jego nową dziewczyną jak jeżdżę do ojca...bo mieszkają na tej samej wsi i dzieli ich tylko jeden blok.

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Jak pomysle ze mam widziec morde mojego bylego i jego nowa panienkę to mi sie w ogóle tan isc nie chce. Jeszcze biorąc pod uwagę to ze on jak pił to uwielbiam mnie poniżać przy wszystkich...
    " wiecie czemu nie jeździmy z nią na plywalnie? Bo jak wskoczy do wody to cała woda rozbryzga sie i wyleje poza basen, nad morze nie jeździmy bo harpunami mogą ja zaatakować "
    Proponuję przygotować parę ciekawostek odnośnie " eks przyrodzenia" - to zawsze jest czuły punkt...:)

Morisek28, kr0pka lubią tę wiadomość

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, Moris mój ex jest dobrym znajomym znajomych a i kuzynem mojego kumpla... ale na szczęście tak się życie układa, że od 5 lat nie spotykamy się na wspólnych imprezach...
    generalnie ostatnio przeżyłam dziką satysfakcję, gdy wypytywał moją bratową o mnie...a ta tak pięknie pokoloryzowała, że aż byłam z niej dumna :) wiem, że jego żona jest z gatunku leniwców i chyba zaczął dostrzegać co stracił....:D
    jest tylko jedna rzecz, której im zazdroszczę - dzieciak...a tak poza tym to w stosunku do niego mam jedną myśl przewodnią (słowa mojego kumpla)- "ch..j na jego grób i kwiatki"....przepraszam za brutalność ...ale to nie moje słowa....i w pewnym momencie były bardzo adekwatne i tak zostało ;)

• Mysz86 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co ja dziś rano, jako pierwsze wpisałam w Google? Wcale nie poronienie. Wcale nie szanse na ciążę. Tylko noclegi w Bieszczadach :)

Nymeria, Kena1983, kr0pka, AnaAna lubią tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :-D
    Agatka trzymam kciuki za kolejny tescik, ktoś w końcu musi podnieść jakże smutne wyniki kwietnia. W sumie dobrze ze chociaż jedna tam widnieje.
    Oj Moris czuje ze znów niedługo zapodaj nam jakąś ciekawą opowieść tym razem z tej imprezki :-D
    Ja znów wyjechałam nad jeziorko, babcia rano obudziła nas śniadaniem z frytek i jajek sadzonych i leżę szczęśliwa :-D

201511211678.png
‹‹ 252 253 254 255 256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ