Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
arturowa wrote:A ja w góry Brakuje jeszcze kogoś kto jedzie na mazury
mmmhhh chipsy, Boże ile bym dała, żeby wpierniczyć taką paczuszkę ... Ale obiecałam sobie, że nie będę wpierniczać już tego. Obejrzałam program, w którym zrobiono eksperyment, pewien chłopak jadł 1 paczkę w tygodniu chipsów, przez 6 m-cy i oczywiście normalne posiłki jak wcześniej. I przez te 6 m-cy przytył 15kg!!! Tylko po tych chipsach! A ja się zastanawiałam dlaczego tak przytyłam, no jak się jadało czasem 1 paczkę w tygodniu to nie ma co się dziwić:D:D:D! Kocham chipsy i moja miłość do nich nie wygaśnie, ale póki co musiałam się z nimi przestać "zadawać". Ehhh -
Oj Karmelku na mnie to nie torba a worek na ziemniaki
-
Ja też musiałam zrezygnować z chipsów Jeju kiedy ja je jadłam... Morisku, zjedz sobie chipsy z owoców albo ryżowe (z biedry ). Jak mam ochotę na jakieś chrupiące rzeczy to jem te chipsy z jabłek albo marchewkę pokrojoną w talarki.
Chipsy są tak zdrowe że nadają się jako podpałka do grila
http://lajfhaki.pl/podpalka-do-grilla,1309.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 19:06
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Ja jakiś czas temu kupiłam w lidlu chipsy jabłkowe, pyycha, lepszych niż te nie jadłam jeszcze, jak dla mnie najbardziej chrupiące i smaczne.
Ale raz na jakiś czas i zwykłe nie zaszkodzą -
nick nieaktualny
-
A z tą podpałką to niezłe, chyba wypróbuję kiedyś
-
Ja ostatnio nad morzem byłam w październiku. Mieliśmy w firmie inwentaryzacje i mi z szefem przypadł rejon pólnocno zachodni. Kolega z Koszalina zabrał nas do Mielna, na spacerek po plaży, kabanosy rybne itp.
-
Morisek28 wrote:Kurde no i teraz mam dylemat nad chrupkami. Tak baaardzo je chce ale jak przytyje przez kolejny rok te 15 kg to jądro ziemi mnie pochłonie
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Hmm może macie racje i zacznę jeść te chipsy owocowe.
Ana,to jestem u Ciebie w sobotę,przypłynę promem:P
Ja nad morzem jestem 1-2 razy w roku,bo moja kuzynka ma domki letniskowe i często nas zaprasza. Polecam te domku,szczególnie dla rodzin z dziećmi:) ( http://www.domkibartek.pl ) -
Ajka wrote:Morisek ja za to pewnie pochlonelam siostrę blizniaczke i stad te potworniaki...
Ajka, a żebyś wiedziała - mi to powiedziała pani doktor, która mnie operowała...w potworniaku miałam nawet ząb podobno bardzo duży % ciąż z dziewczynkami jest podwójnych - ale silniejsza wciąga słabszą -
Morisek28 wrote:Kurde no i teraz mam dylemat nad chrupkami. Tak baaardzo je chce ale jak przytyje przez kolejny rok te 15 kg to jądro ziemi mnie pochłonie
Moris jako nauczyciel geografii, co prawda dopiero 4 letni - ale powiem Ci - nie ma takiej opcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 20:57
Karmelek211 lubi tę wiadomość