Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny...nie ma jak dobrze rozpocząć 13-tego...temperaturowy dół...
nie powiem...cudów się nie spodziewałam...ale to, co mnie czeka w takim wypadku w przyszłym tygodniu mnie przeraża...niech już nawet dziś @ przylezie...byle nie w sobotę...choć jak znam swoje szczęście....ech.... -
Kena u mnie też temp. w dół, test oczywiście jebany negatyw..
A wiecie co jest najzabawniejsze? Że zerkam popołudniu na wczorajszy test (tiaa, już się nie przyznawałam że wczoraj też robiłam ) a tam co? Cień.. no cień cienia bardziej.. nigdy nawet po kilku godzinach nie wychodził.. i co? I i tak c*uj dupa i kamieni kupa.. -
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Nymeria ja tez nie mogę sie opalać.
Kena myśl pozytywnie.nawet jak @ przyjdzie, to po hsg są największe szanse:)
kropka, cien ciena? Hmmmm
dzien dobry truskaweczki!!
Moris, jedno już miałam...jakoś nie przyniosło pozytywnego rezultatu... -
no ale w sumie to tak, ja mam do wrocka 215 i do lodzi tez 215 km najdalej mam do wawy i oczywiscie gdyni ale tak w sumie ten wrocek nie bylby moze glupi bo tam sa i pociagi i samoloty nawet. ja bym mogla zgarnac ze soba wazke bo mieszka niedaleko i jeszcze jakies 2 dziewczyny z okolic albo po drodze gdzies kolo opola itp moj samochod bedzie potrzebowal gazu za 100 max 150 zl wiec jak sie w 4 zlozymy to prawie nic ^^
-
no i super, jeszcze jedno miejsce mam ;p
tyle ze ja moge dopiero w lipcu sie gdziekolwiek wybrac z tego wzgledu ze teraz mam wesele potem jeden weekend wolny (pisanie pracy) potem nastepny weekend wyjazdowe panienskie potem wesele i w miedzyczasie egzaminy a na koniec czerwca obrona:( -
Ja do lipca też już mam zamiar mieć magisterkę z głowy (w sensie pisanie bo obronę jak już to niestety w lipcu ale pewnie na początku jakoś)
-
Haha Klaudia to masę wolnych weekendów masz
Ja coś na dziś jeszcze muszę sobie wymyślić do roboty bo tak to będę leżeć a to nie dobrze tak lenuuchowac.
Ja w sumie mam autostradę do Wrocka i Łodzi wiec obobojętnie bo i tak mam daleko.
Zaczyna dopadac mnie stres Przed prenatalnymi... I już się naczytalam internetu i zaraz go sobie odetne bo głupia jestem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, Klaudia to ja miejsce z Bielska-Białej rezerwuję u Ciebie
Morisek ja używam kubeczka - fajna sprawa jak już się nauczysz z nim obchodzić.
Kropka mi w zeszłym m-cu każdy test po godzinach pokazał cień cienia i skończyło się @.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]