Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morisek wszystkie będziemy wtedy w ciąży i tego się trzymajmy
(i nie mówię o ciąży spożywczej ) -
Widzisz, zaczynam Ci już czytać w myślach, bój się
-
Morisek28 wrote:ja jak miałam torbiel to mnie w kolejkach do kasy przepuszczali
ehhh ja miałam główkę niemowlaka na prawym jajniku, ale nie było za bardzo widać... tyle miłam własnego tłuszczykuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 16:49
2020
2023 -
Moja Ciotka - w ciązy nigdy nie była a w kolejkach ja przepuszczali. moja Matka - 2 ciąże a nie przepuszczali bo brzucha nie było widać. A jak nie daj Boże źle się poczuła albo w kolejce (czasy kartek) to oczywiście się nasłuchała że ściemnia, że na brzuch, że specjalnie w ciązy itd.. masakra.. i co? Z reguły baby.. baby to są wredne.. ech..
Dziewczyny powiedzcie mi.. Wy nie czułyście, że coś jest nie halo jak Wam rosły te torbiele? nie bolało Was?
Pa. Zaraz dostanę kurwicy. mam dziś rozpuszczone włosy A tak wieje, że przydałaby mi się 3cia ręka tylko do odgarniania włosów.. grr -
Morisek28 wrote:2 tygodnie
trochę lipa z tym czekaniem, ale chyba zrobię... Aktualnie mam schiza, że mi zegar tyka (w sumie to nawet nie wiem ile mi z tych jajników zostawili)
Wszystko przez tego pieprzonego lekarza... sama bym na to nie wpadła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 17:04
2020
2023