Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKropuś, no ja właśnie z Koszalina jestem
Karmelku, zapraszam w lipcu, sierpniu...teraz jestem w Szwajcarii ale czekają mnie 3 cudowne tygodnie w Polsce
Dominika, ja to mam do was okropnie daleko, no ale co zrobisz? nic nie zrobisz hihi, wsiądę w pociąg i przyjadę gdzie będzie trzeba -
nick nieaktualny
-
ja mam do wrocka 250 km okolo arturowa do wawy mam ponad 300
najblizej mam Katowice
To moze gdzies w srodku, jakas łodz czy cos? oooo albo wiem! gheograficzny srodek polski ( Piątek - KEna mozesz mnie pochwalic:D)
nawalilyscie 382093 stron, nie wiem co bedzie jak teraz na weekend na wesele pojade:)
Fufcik i viki super wiadomosci!
ide spac!
-
Ekhm... Ja zawsze mam daleko wszędzie, ale może niech każda dojedzie np dooooo Torunia a tak w ogóle to najlepiej się spotkać w fajnym miejscu np w Gdańsku na plaży
Moris błagam nie pisz tylko ze cie green pace będzie do wody spychal...
Joke oczywiście...
Ale znając ciebie coś podobnego naskrobiesz -
heja... właśnie wróciłam z imprezy firmowej i doczytuje, bo kilka stron naprodukowałyście...
Apropos lokalizacji oto moje 3 grosze:
Wawa w sumie fajne miasto, tu się urodziłam i tu mieszkam... ale do Łodzi jest autostrada z wawy, więc tez ok, a do Krakowa pociąg - luzik. Do Wrocka z kolei czasem można wynaleźć bilety lotnicze za pół darmo... także ja jestem otwarta i elestyczna
Tylko ten Piątek,jakoś mnie nie przekonuje...
Pewnie już wszystkie śpicie i ja też zmykam, więc dobranoc...2020
2023 -
Obudziłam się dopiero tak to ambitnie piszę pracę magisterską
Jak dla mnie to cokolwiek gdzie dojeżdża pociąg, pks itp. Bo ja bez prawka i samochodu. Chętnie bym się wybrała do Wrocławia bo nie byłam ale w sumie wszędzie jakoś powinno dać radę
sprzątam i wracam spać -
No teoretycznie powinny być tak samo mocne lub testowa nawet ciemniejsza. Ale mi się szczerze powiedziawszy tak tylko chyba raz zdarzyło więc ekspertem nie jestem