Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFufka30 wrote:Moris!!! Czy Ciebie ku*** pogniotło??? Piękną kobieta jesteś!!!! Jeszcze raz usłyszę/przeczytam, że jest coś nie tak w Twoim wyglądzie to teraz na pewno Cię znajdę i dupsko skopie
I ja dołączę wtedy do fufki, a uwierz Morisek że ja to tylko tak z pozoru wyglądam haha -
nick nieaktualny
-
aaagaaatka wrote:Klaudia ostra babka z Ciebie
rock Ci zapewne w duszy gragaga wrote:
zgadzam sie moris zaslugujesz na kopniaka w tylek! i tez chce zobaczyc anaana i fufka i w ogole ej! nie nadarzam pare godzin mnie nie bylo!
moris a dlaczego nie zrobilas sobie kolczyka? ja mam jeszcze w jezyku i w pepku i tatuaz (wiem wiem, kolczyki stara moda ale kocham je:D)
-
AnaAna wrote:Morisek, jesteś przepiękna Znalazłam tez Dominikę, Agatkę i Klaudię Same modelki haha
jak mnie znalazlas?! i tez chce zobaczyc domi i agatkę.
co do modelki (troche nieskromnie mowiac:D) mialam byc, nawet agencja w warszawie ktora wypromowala ize miko proponowala mi wspolprace ale podziekowalam im kiedy powiedzieli ze mam ''baby face'' i ze 4 kilo jeszcze powinnam zrzucic( majac 2 kg niedowagi) to chyba byla madra decyzja:D -
podejrzewam ze agata p to agatka od kociakow? skakalas na bunjee!? tez chce ale moj mi nie chce pozwolic:/ dobrze ze zdarzylam skoczyc ze spadochronem:D zanim go poznalam;)
aaagaaatka lubi tę wiadomość