Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
uuu Ty to masz historie:D
mi o dziwo uszy ropieja jak mam kolczyki jak bylam mala nie ropialy potem ropialy a potem sie wkurzylam ze chce miec kolczyki, walnelam sobie w prawym uchu jeszcze 2 dziurki i mii przeszlo:D a od ponad roku znowqu to samo:/ nawet zloto i srebro ale inne kolczyki nie ropieja (pewnie przez to ze stal chirurgiczna)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 19:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Widze ze tu same laski no prosze prosze
ja wpadlam przywitac sie z piekna beta hcg 2347 a ostatnio bylo 341 wiec moj uparciuch chyba faktycznie zdecydowal sie zostac na 9 miesiacy w brzuchu heheMorisek28, Kena1983, Befff, AnaAna, aaagaaatka, Cebulka lubią tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Kena! Jak wszystkie to wszystkie! Akcja fb obejmuje również Ciebie!
czemu jestes tak pewna zd cykl pojdzie na straty?
Bo najprawdopodobniej owu była za wcześnie albo w ogóle jej nie było Jedno co jest pewne - to nowa torbiel
Morisek - nie będę statystyk "ładności" zaburzać -
No, no, wchodzę wieczorem a tu widzę anonimowość padła:D
Monia, super, gratulacje! To teraz już bez stresów i komplikacji:)
Dziś byłam u innego lekarza. Powiedział, że lepiej czekać 3 miesiące ze staraniami, nie 1 tak, jak ten poprzedni. Ale niech spada na bambus, jak ładnie beta spadnie, to po następnym @ działamy. Bo później i tak ta nieszczęsna przerwa, więc trzeba się starać intensywnie:)Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Monia, gratuluję!!
-
Tobie Morisek to naprawdę dupę trzeba zlać! Przecież Ty śliczna jesteś!