Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
joajsza wrote:dziewczyny jestem tu po raz pierwszy.Staramy się już długo odziecko. W 15 dniu cylku dostałam Pregnyl 5000j oczywiscie wcześniej Clo. Dzis jest 15 dzień po Pregnylu i poleciałam na Bete bo sikańce nie wyszły. Beta 2,2 przy mniej niż 2 poza ciązą. Co myślicie jest szansa??
Z całego serducha życzę Ci - aby wyszło ok - jednak obawiam się, że to może być jeszcze pozostałość po pregnylu. Za parę dni zrób znów betę i wszystko będzie jasne.joajsza lubi tę wiadomość
-
No niestety. Ale przynajmniej tym razem na wykresie temperatura spadła i wiedziałam, że idzie a nie tak jak ostatnio w dniu okresu jeszcze skoczyła. Ale jest ok, nie smuce się za bardzo tym, że jeszcze się nie udało. Kupujemy mieszkanie, właśnie załatwiamy kredyt więc tym sie narazie jaram. I w głowie mam teraz marzenia o tym jak je urządzimy więc może to pomoże Nie wiem, może rzeczywiście ta owulacja była wcześniej i małż nie zdążył. Teraz jest plan serduszkowania częstszego więc zobaczymy czy to zadziała bo tak naprawdę narazie nie było to często tylko potem się okazywało, że w okolicach owulacji. Teraz umowa podpisana do końca 2017 roku więc może głowa się otworzy na pomysł z dzieciakiem
-
Morisek28 wrote:Ja tylko na chwilę,moja maruda poszla sie kąpać,leze slucham muzyki ,teledysk w polaczeniu ze slowami wywolal morze łez...jestem jednak czubek...
https://m.youtube.com/watch?v=vj-gtxNXcCc
Uwielbiam tę piosenkę, miałam jakiś czas temu fazę, że słuchałam jej non stopAnaAna lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Do bungee mnie nie ciągnie, ale za to skok ze spadochronem to moje marzenie
to polecam z calego serca:D ja ogladam you can dance i spadam spac, dobranoc wam:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek! Tak jak pisałaś detektor zmieni jeszcze termin ovu. Teraz to wszystko by pasowało:)Więc czekam co przyniesie ten cykl:) a tak poza tym to nie wszystkie rozpoznaje na fb. Jutro sobie usystematyzuje,która to która;)
-
nick nieaktualnyCześć kobietki.
Tak wczoraj leżałam i myślałam że życie jest strasznie niesprawiedliwe. Wszystkie jesteście piękne, młode, pełne energii, wspaniałe i wartościowe, a nie możecie się doczekać
dziecka i macie takie z tym problemów. To jest naprawdę niesprawiedliwe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 07:22
-
Domi, trzymam kciuki, żeby było dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 07:59