Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Ale piękny dzisiaj dzień,słońce samo zakrada się do domu:)Uwielbiam taką pogodę! Może uda mi się wyciągnąć męża na rower,choć pewnie ma dużo roboty na dziś.
Pamiętacie jak pisałam,że mojej koleżanki synek (2 tygodniowy) leży w szpitalu na zapalenie płuc i do tego jeszcze grypa:( same najgorsze świństwa Go dopadły:( nadal leżą w szpitalu,Mały nie chce jeść,jest taaaaki malutki... Tak mi Go szkoda;( i mojej kumpeli też,nawet sobie chyba nie wyobrażam jak musi być jej ciężko. Mam nadzieję,że wyjdzie z tego szybko i będę mogła ich odwiedzić.
Dominika trzymamy kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:14
-
Morisek28 wrote:Bossssszzzzz.
http://m.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20150309%2FKRAJSWIAT%2F150309728&utm_content=buffer8b6ff&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
Ciemnota ludzka mnie przeraża... -
nick nieaktualny
-
Joajsza może weź jeszcze 1-2 dni nic się nie stanie a potem powtórz Betę albo chociaż test.
Kena przerzuć mnie proszę na 18ego bo mi sie owu przesunęła. Serduszko ostatnie 3 dni przed owulacją i to koło południajoajsza lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Hej, mam ideje z tym facebookiem. Może by tak grupa zamknięta ?5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.