Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA propo moriska ekhm Wczoraj mój M pyta się co robię, więc mu powiedziałam że szukam na facebooku kobitek z ovu, a ten od razu pokaż mi, ja ocenię haha. A więc powiedział że wszystkie są ładne, aleeee o morisku powiedział kilka słów więcej!! aż się zazdrosna poczułam hahaha, przez chwilę oczywiście
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Ważka naprawdę mam dużą nadwagę! Tylko na zdjęciach tego nie widać
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:kena, kurde mac, ręce i nogi opadają. Jedziemy na tym samym wózku, ja sie w czwartek dowiem.
dlatego ten program jest bez sensu bo wyznacza owulacja mimo ze jej nie ma! Czlowiek sobie tylko nadzieje robi...
te torbiele to z
jakie? Ta jedna masz skórzastą tak?
Tak - jeden potworniak - 1 duża z płynem i 2 mniejsze z płynem czyli po pęcherzykach.....piękna pogoda - zmykam rozpocząc sezon ogródkowy óźniej się do Was odezwę ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:A dupa! Bo wam wastawie zdjęcie w stroju kompielowym !!! To wam sie odechce wszystkiego! Mam krotkie nogi,wielkie biodra, oponki nie mam mam oponę od kombajna ! Serio!
nie cierpie swojej figury,a bo wyglądam jak baryla. Po twarzy moze i tego nie widać ale wiem co mowie. Skora na ramionach chusta sie jak na wietrze gdy tylko rusze reka, jak zegne szyje to drugi podbródek mi sie robi! Mowi wam z reka na sercu. -
nick nieaktualny
-
Kena-tak mi przykro:(
Dominika-również mi przykro:(
Ale dziewczynki nie poddawajcie się,musicie myśleć pozytywnie!
Tak jak Morisek napisała,czasem sytuacja wygląda beznadziejnie,ale finisz jest pomyślny! I tego trzeba się trzymaćKena1983 lubi tę wiadomość