Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ana Ana nie mow mi dwa razy bo tam zapukam za niedlugo :p
rano mialam tyle energii a teraz siedze i jem chrupki i tyle z bycia pozytecznym:)
Landrynka w takim razie kiedy testujesz? -
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Ajka, bardzo współczuję
ehh, strasznie to przykre.
Wszystko ok, mamę mi jakiś cudem uratowali, chociaz spedzila 9 miesiecy w szpitalu...teraz jest w miare ok
w koncu nawet zatańczyła na moim weseluWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 19:11
2020
2023 -
dziewczyny dajcie spokoj nie komentujcie juz wypocin tego ufo.
w koncu troche chlodniej sie zrobilo, przez chwile mialam dosc juz tak cieplo bylo:)
u babci mam fajnie jak jest tak cieplo moge wejsc do basenu albo pochodzic po rzece i taka ochloda bajera jak nic:) -
nick nieaktualny
-
ja bylam narzeczona 20 miesiecy i 14 dni:)
moj malzon oswiadczyl mi sie w dzien nauczyciela, a ja sie z rana zastanawialam czemu zapomnial mi zyczen zlozyc a on od kilku dni stresa mial:D -
Landryneczka wrote:Klaudia za tydzień
Ale tylko dlatego, że muszę w razie wu dupka odstawić
AnaAna no widzisz
w takim razie wnioskuje o wpisanie Landrynki na liste! -
nick nieaktualny
-
uffff wróciłam od gina
Doczytałam właśnie zaległości
Mnie też do listy dopisać można...Po dzisiejszej wizycie nadzieje są
Trafiłam pierwszy raz w życiu na taką babkę! Pierwszy raz nikt mnie nie nastraszył
Podobno rekrutacja w prawym jajniku trwa, a w lewym już jest jeden zwycięzcaMłoda dziewucha a taka wyluzowana... trochę za dużo gada, ale przybnajmniej nie musiałam za język ciągnąć gina pierwszy raz w życiu
My w podróż poślubną byliśmy na Wyspach Kanaryjskich. Nie dlatego, że nas stać ;p Mąż nie pofatygował się po paszport więc musiał odkupić winy tam gdzie paszportu nie trzebaciri22 lubi tę wiadomość
-
O ja piernicze, co za pustak się tu wkradł! Nosz kuźwa, tępa strzała, aż daje z kilometra pustym łbem! Rucha ( bo nie można tego inaczej określić) ją stary facet, do tego jakiś babiarz i kur..arz, który robi z Pustakiem co chce, no naprawdę super- czika-srika:D Pobawi się i zostawi, a dziewczynka(bo 21 lat to bardzo mało Pustaczku) się podnieca, że będzie ją utrzymywał- na pewno buhahahaha!!!
I jeszcze jedno słowo napiszesz na temat, którejś z nas lub naszego Moriska, a wystosuje takiego maila, że Cię tu zablokują na zawsze!!! Ogarnij się, bo spermę masz we włosach:D!!! I spierniczaj stąd, bo nikt Cię tu nie chce Pustaku!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 19:27
Landryneczka, kr0pka, ciri22, Ajka, Klaudia N., Marietta, Mirabelka30, AnaAna, Kena1983, ważka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no i super dwie nowe dziewczyny na listy statystki moze sie nam dzwigną bo narazie leża i kwicza aczkolwiek troche lepiej ostatnio
marietta fajny lekarz polowa sukcesuMarietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny