Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka kobitki
Powiem wam, że jestem zła, że to tu było (czy tam niestety jest), modelina czy jak jej tam już była i myślałam, że więcej się nie trafi, ale niestety... Ale nieco się uśmiałam, czasem wpadam w głupkowaty nastrój i śmieszą mnie takie rzeczyKomentowałam na bieżąco i nie wiedziałam, że jest akcja STOP
Ten był już ostatni.
Witam nowe dziewczynki, trzymam kciuki, i czekam na nowe groszki
Ja dziś po USG połówkowym, i w cudownym nastroju!!! Żeluś pozostał Mateuszkiem, miód na moje serce, jest zdrowy, zajebisty, wszystkie parametry w normie,a moja pokonizacyjna szyjka jest bardzo dobra, długa, zamknięta więc działa jak powinna!D-dawna, ciri22, AnaAna, Karmelek211, kr0pka, Kena1983, ważka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam, dziękuję za zgłoszenie. Posty użytkowniczki "dobra czika" zgłaszam, ale musi je zaakceptować administrator. Powód zgłoszenia to oczywiście trolling.
Karmelek211, Ajka, Marietta, AnaAna, kr0pka, Mirabelka30, ważka, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nymeria-super!!!
A no tak Klaudia, nie chciałam się wpisywać, a i tak tam trafiłam
Dzisiaj mnie wymęczyli w pracy, padam na ryj! Dosłownie! Ukrop niesamowity...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 19:44
Nymeria lubi tę wiadomość
-
Karmelek211 wrote:Nymeria-super!!!
A no tak Klaudia, nie chciałam się wpisywać, a i tak tam trafiłam
Dzisiaj mnie wymęczyli w pracy, padam na ryj! Dosłownie! Ukrop niesamowity... -
nick nieaktualnyLandryneczka, zazwyczaj robię pizzę z tego co mam pod ręką. Dzisiaj będzie z kurczakiem, pieczarkami, papryką, kukurydzą, cebulką i oczywiście ser do tego haha
plus sos czosnkowy, również własnoręcznie robiony.
Karmelek, dałaś małpie popalić! jak się czujesz powiedz?
Nymeria, cieszę się że jesteś szczęśliwa po wizycie u gina i że z maleństwem wszystko w porządku!Landryneczka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nymeria suuuuper wiesci!!
moze rozwazymy opcje tak jak niektore wONtki zeby wpisywac terminy porodow i plci naszych groszkow?Nymeria lubi tę wiadomość
-
Jezu ja tylko z psem na spacer wyszłam a tu tyle stron musiałam nadrobić.
Landryneczka witamy, p krępuj się ja też się wbiłam jakiś czas temu
Zaliczyłam 5km spaceru, weterynarza niestety po drodze bo coś się dzieje z piesełkiem naszym.. teraz musiałam wrócić zapłacić - terminal odmówił posłuszeństwa.. znowu zepsyła nam się spłyczka w gebericie.. kumu-kurwa-lacja..
Acha a do tej kumulacji K odebrał wyniki badań nasienia.. zamiast się poprawić to jest tylko gorzej..3 miesiące poszły się pierdolić..
ilość prawidłowych plemników spadła jeszcze bardziej.. z lekko ponad 3% do 0,68..
szczęśliwy urodzinowy cyklu żegnaj.. wracam od weta i ide się schlać... -
dobra czika wrote:Wiecie co jestescie hamskie, bo nie mam stalej pracy nie mam męża ani narzyczonego tylko chlopaka to juz trol. Bo to mój pierwszy cykl i nie orientuje sie co i jak to trol.
tylko wyzywać potraficie
w grupie wsYatkie na jednom.
nic dziwnego ze niektorzy sie wieszają bo nie wytrzymują obrażania w sieci.
myślałam ze znajde tu pomoc ale widzę że to kolko wzajemnej adoracji
zegnam
i w przeciwieństwie do was rzycze wam ciazy
My ci Rzyczymy ogarnięcia sie
Każda z nas była nowa. Ale Ty nie rozumiesz jednej rzeczy, my tu naprawdę potrzebujemy wsparcia i wspieramy się. Jak zaczęłaś trollowac- pomyślałaś przez chwilę, że ktoś serio może przez Ciebie cierpieć? Wzięłaś poprawkę na to, że to nie forum o kotkach i pieskach tylko o ludzkim życiu? Dziewczyno, tutaj naprawdę są kobiety, które borykają się z problemami. Idź do psychologa/ psychiatry- przestań. Nie widzisz, że zamieszanie jakie wprowadziłaś może na kimś odbić się cierpieniem??
W tym momencie jestem już pewna, że twoje konto jest fikcyjne, w celu gnębienia i męczenia ludzi. Dorośnij. Za kilka lat być może naprawdę będziesz czuła to co my, nie życzę- ale może stracisz ciąże/ umrze Twoje dziecko- będziesz inaczej śpiewać, będziesz szukać pomocy. Nie mów o wieszających się nastolatkach, tu ludzie mają większe problemy niż Ty.
PRZESTAŃ, możesz zrobić komuś krzywdę.Redhotka lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Jezu ja tylko z psem na spacer wyszłam a tu tyle stron musiałam nadrobić.
Landryneczka witamy, p krępuj się ja też się wbiłam jakiś czas temu
Zaliczyłam 5km spaceru, weterynarza niestety po drodze bo coś się dzieje z piesełkiem naszym.. teraz musiałam wrócić zapłacić - terminal odmówił posłuszeństwa.. znowu zepsyła nam się spłyczka w gebericie.. kumu-kurwa-lacja..
Acha a do tej kumulacji K odebrał wyniki badań nasienia.. zamiast się poprawić to jest tylko gorzej..3 miesiące poszły się pierdolić..
ilość prawidłowych plemników spadła jeszcze bardziej.. z lekko ponad 3% do 0,68..
szczęśliwy urodzinowy cyklu żegnaj.. wracam od weta i ide się schlać...
Tulę Kropka, ja się na męskich sprawach nie znam, ale wszystko da radę jakoś naprawić, jak się znajdzie przyczynę... Więc teraz chyba jakieś bardziej szczegółowe badania by trzeba...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 20:00
2020
2023