Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kenusia Słońce wszystkiego najlepszego, zdrowia i spelnienia marzeń a przede wszystkim tego jednego największego! I to jak najszybszego spełnienia :*
Kena1983 lubi tę wiadomość
-
Ja wyszłam na balkon się opalać ale powoli zaczynam zdychać więc chyba czas skończyć to smażenie
jeszcz mieszkanie muszę ogarnąć bo wczoraj weny twórczje do porządków nie miałam
Kena tak w ogóle to Ty dziś chyba prace remontowe powinnaś sobie darować, Twój dzień - relaksuj się kobieto i odpoczywaj -
Ajka wrote:To nic nie rób Klaudia... jest sobota...
ja zaraz jadę do rodziców... a mój M. nadal śpi... chyba go tak zostawię i sobie pojadę...
nie no, odkurze umyje podloge i tyle z prozadkow, ale musze naszykowac te wszystkie salatki itd bo na grila jedziemy:)
znajomi do ktorych jedziemy maja 1,5 roczna córeczke, nie moge sie doczekac az sie z nia pobawie, jest prze kochana:) -
Kena, wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń, radości, miłości i żeby wszystko układało się zawsze po Twojej myśli:**** 100 lat w zdrowiu!
Kena1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja za chwile wychodze z pieskami po meza. cos mu do jedzenia zeszykuje i bede sie ogarniac i na tego grila ale na 19;00. nie lubie tak pozno gdzies jezdzic bo caly dzien sie krzatam