Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No my teraz rozszerzone z genetyką itp. 6stów w plecy.. a wyników reszty nie ogarniam do końca ale będziemy szli w przyszłym tyg. na konsultację do Invicty.. zobaczymy.. ale kuźwa no.. 0,68% prawidłowych.. ilość też spadła..
no cóż.. jedno jest pewne: ciąży z tego nie będzie..
-
Kena1983 wrote:Kr0pusia - coś się wymyśli - musi być ok.
dobra, Kobitki chętne na listę testowania - bardzo Was proszę podajcie daty
teraz znikam na parę godzin - ale później nadrobię i uzupełnię :*
29 lipcao ile dobrze pójdzie... bo z mężem różnie ostatnio.
-
nick nieaktualny
-
kr0pka wrote:No my teraz rozszerzone z genetyką itp. 6stów w plecy.. a wyników reszty nie ogarniam do końca ale będziemy szli w przyszłym tyg. na konsultację do Invicty.. zobaczymy.. ale kuźwa no.. 0,68% prawidłowych.. ilość też spadła..
no cóż.. jedno jest pewne: ciąży z tego nie będzie..
i jakie badania oprocz nasienia macie zrobione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 20:32
-
Ania_84 wrote:podeslij na meskim wyniki .moze cos podpowiem
i jakie badania oprocz nasienia macie zrobione
Ania dzieki, jutro podesle bo dzis juz na telefonie nie chce mi sie tego klepac. Mam nadzieje ze cos nam doradza w Invimedzie (wcześniej mi się nazwa pomyliła bo już i tu byliśmy i tu). Z meskich oprócz tradycyjnej analizy: test fragmentacji DNA i badanie morfologii organelli ruchliwych plemników.
u mnie tarczyca, amh, inhibina..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
czyli rozumiem ze hormony, posiewy i usg bylo nie byly robione ??
podeslij bo jesli te badania nie byly robione to zrobcie je w pierwszej kolejnosci a sporo mozna "wyczytac" z konsystencji uplynnienia i nie tylko wiec jak jtrobedziesz miala czas to wrzucbo powód moze byc naprawde błahy.. ale nie bede tu zamiecac Wam wiec napisz jak cos na meskim
-
Właśnie przez ostatnie 3 miesiące brał Salfazin, miało się poprawić a jest gorzej. Zapomniałam że robił USG jąder i wszystko było ok, żylaków powrózka nie ma, w ogóle lekarz bo porządnie przebadał. Upłynnienie 10 a było ponad 60 więc jedyne co się popdawiło. Podwyższona lepkośc. Posiewy nie robione, hormony u niego nie, wspominałam ze ma iśc. Wiem, że jak pójdziemy do kliniki to przynajmniej zrobi wszystko co zlecą
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Salfazn moze byc za delikantym suplementem ..nie kazdy facet na niego idzie
co do genetyki poszukaj promocji czesto mozna cos taniej
http://www.nasz-bocian.pl/maj%202015%20promocje
niby na maj ale sa akutualnie moze akurat cos taniej znajdziecie
choc co do genetyki to bada sie ja zazwyczaj w badrdzo ciezkich przypadkach gdy plemnikó jest mniej niz 1 mln badz gdy ich wcale nie ma.. ale bywaj rozne rpzypadki
ja bym obstawila w pierwszej kolejnosci posiewy, wymazy z cewki w kierunku chlamydii, mycoplasty, uroplasty .. bo one glownie wplywaja na pogorszenie paramatrow ilosc, ruch i morfologia. do tego podwyzszyla si lepkosc
z Hormony FSH , LH , testosteron ( najlepiej rano max do 9 i zrobic je razem ) TSH ,mozna zrobic tez estradiol i prl ..
noo i mialam sie nie rozpisywac ..
wazne ze idziecie do lekarza z tym a nie czekacie az samo sie poprawi .. bo fakt jest taki ze diagnoza mimo iz nier az moze nie byc pozytywna .. to jednak daje szanse na szybsze leczenie
i pamietaj ze dziewczyny zachodzily nawet z 0% prawidlowych plemnikow sa tu takiewiec nie ma co sie zalamywac a starac sie w trakcie diagnostyki
Ajka, ciri22 lubią tę wiadomość
-
Boże co był za "Przypadek" ta cała czika? Czytałam jej wpisy chyba z 3 razy nie mogłam uwierzyć w to co widzę ... co za pusta dziewczyna. Choć pod koniec zaczynałam się zastanawiać czy to nie jakiś chłopak się podszywa, żeby sobie z nas pofazować, albo jakaś laska chciała nas podenerwować ehhh. Na szczęście już jej tu nie ma:)
-
Ania_84 wrote:Salfazn moze byc za delikantym suplementem ..nie kazdy facet na niego idzie
co do genetyki poszukaj promocji czesto mozna cos taniej
http://www.nasz-bocian.pl/maj%202015%20promocje
niby na maj ale sa akutualnie moze akurat cos taniej znajdziecie
choc co do genetyki to bada sie ja zazwyczaj w badrdzo ciezkich przypadkach gdy plemnikó jest mniej niz 1 mln badz gdy ich wcale nie ma.. ale bywaj rozne rpzypadki
ja bym obstawila w pierwszej kolejnosci posiewy, wymazy z cewki w kierunku chlamydii, mycoplasty, uroplasty .. bo one glownie wplywaja na pogorszenie paramatrow ilosc, ruch i morfologia. do tego podwyzszyla si lepkosc
z Hormony FSH , LH , testosteron ( najlepiej rano max do 9 i zrobic je razem ) TSH ,mozna zrobic tez estradiol i prl ..
noo i mialam sie nie rozpisywac ..
wazne ze idziecie do lekarza z tym a nie czekacie az samo sie poprawi .. bo fakt jest taki ze diagnoza mimo iz nier az moze nie byc pozytywna .. to jednak daje szanse na szybsze leczenie
i pamietaj ze dziewczyny zachodzily nawet z 0% prawidlowych plemnikow sa tu takiewiec nie ma co sie zalamywac a starac sie w trakcie diagnostyki
Jak to przeczytałam K. To mina pełna ubolewania i "to ja mam jeszcze jakieś badania robić?".. tyle dobrego, że wiem, że mu na tyle zależy, że jedyny lekarz i generalnie badania, na które nie trzeba go ciągnąc siłą.
Dobranoc, słodkich snoę. Ja zabieram wino i ide się wylegiwać w wannie. Może się nie utopię -
Karmelek211 wrote:Boże co był za "Przypadek" ta cała czika? Czytałam jej wpisy chyba z 3 razy nie mogłam uwierzyć w to co widzę ... co za pusta dziewczyna. Choć pod koniec zaczynałam się zastanawiać czy to nie jakiś chłopak się podszywa, żeby sobie z nas pofazować, albo jakaś laska chciała nas podenerwować ehhh. Na szczęście już jej tu nie ma:)
No ja od początku miałam przeczucie, że troll.. ale cholera go wie.. już sama nie wiem.. ale z drugiej strony:można być tak głupim..? Nie mogę w to uwierzyć, że to mogło być na serio.. Bo jak tak to ciśnie mi się na usta tylko tekst z beki z mamuś na forach: zabijcie to zanim złoży jajaKarmelek211 lubi tę wiadomość
-
AnaAna wrote:Landryneczka, zazwyczaj robię pizzę z tego co mam pod ręką. Dzisiaj będzie z kurczakiem, pieczarkami, papryką, kukurydzą, cebulką i oczywiście ser do tego haha
plus sos czosnkowy, również własnoręcznie robiony.
Karmelek, dałaś małpie popalić! jak się czujesz powiedz?
Nymeria, cieszę się że jesteś szczęśliwa po wizycie u gina i że z maleństwem wszystko w porządku!
AnaAna, czuję się dobrze:)Cycki zaczynają dawać o sobie znać mocniej i brzuch częściej ściska, a tak poza tym wrócił mi dziś apetyt:D I myślałam w pracy, że zjem konia z kopytami:D Ale nie miałam za bardzo okazji coś zjeść, bo miałam zapiernicz, baaardzo męczący i upalny dzień. Jutro weekend, wiec się wyśpię, wypocznę
Coraz bardziej męczy mnie sumienie czy nie powiedzieć w pracy. Szefowa ostatnio n ie była dla mnie, aż taka zła. Dostawałam wolne kiedy tylko chciałam, jak potrzebowałam z dnia na dzień wolne, żeby pojechać po siostrę do Anglii, powiedziała: nie ma problemu, jedź, rodzina najważniejsza. Wcześniej na lekarza też dostawałam wolne i nawet mi kibicuje w staraniach. Chyba zrozumiała jak ważne to dla mnie, w końcu sama jest matką. Po głowie chodzi mi cały czas jej prośba: jak będziesz w ciąży, powiedz mi od razu, ustalę sobie plan działania ...
27 lipca mam wizytę, chyba będę musiała delikatnie dać do zrozumienia, bo muszę mieć wolny dzień i zdać wszystko innemu pracownikowi w zastępstwo, a jak się okaże, że lekarz będzie chciał, żeby troszkę posiedziała w domu, to głupio będzie się potem tłumaczyć. Ja nie wiem, chyba za bardzo się przejmuję.
Do tego dziś się dowiedziałam, że mojej przyjaciółki synek ma ospę, a byli u mnie w środęno i ona też nie miała ospy, a jeszcze wczoraj się z nią widziałam:/ i troszkę się martwię...
Dobranoc Kochane:***Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 22:48
-
kr0pka wrote:No ja od początku miałam przeczucie, że troll.. ale cholera go wie.. już sama nie wiem.. ale z drugiej strony:można być tak głupim..? Nie mogę w to uwierzyć, że to mogło być na serio.. Bo jak tak to ciśnie mi się na usta tylko tekst z beki z mamuś na forach: zabijcie to zanim złoży jaja
I nie top się tam w wannie. Jesteś jeszcze potrzebna do rozrodu:)
Dobranoc Kr0peczko :* -
nick nieaktualny
-
Karmelek powiedz moze.wydaje mi sie ze ona chce Ci pomoc
W końcu udało mi się wcześniej wstac bo ostatnio tylko po 9 blizej 10.
Plan na dziś : wyjsc z pieselami, ogarnąć mieszkanie, zrobić salatke z pora, pomidory z cebula i śmietaną i naszykowac cukinie i wypad na grila do znajomych. Mam nadzieje tylko ze upal nie skończy sie taka burza z wichura jak ostatnio bo moja betty bedzie stala pod drzewami
Co do cziki. Myślę ze to jednak byl troll tyle ze moze to byly 2 osoby i jedna nie umiała sie za dobrze maskowac
Cholera właśnie slyszalam grzmot i moja psina trzęsie dupa bo sie boi
-
Hej Piękne!
zakończyliśmy fragment tapetowania dopiero o 1.30...qźwa...nie spodziewałam się aż takich trudnościpasowanie wzoru...masakra...równość ścian tragedia...wycinanie przy oknie koszmar...
ale....ale...efekt nawet na tym niewielkim kawałku ściany - bomba!
czas się ogarnąć...i znów do prac remontowych