Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Fufcia, musisz być silna dla synka i dla siebie. Cały czas myślę o Tobie! Nawet mąż mnie pytał co chodzę taka dziwna, nieobecna...
Modlę się o Was! Naprawdę wierzę, że będzie dobrze.
Tule. -
Dziewczyny bylam wczoraj na wymazie w kierunku chlamydiozy, ureoplazmy i myko... masakra - tak mi tą szczoteczka zamieszal ze cala we krwi byla, myslalam ze zemdleje. Potem mnie brzuch jeszcze pol godz bolal ech. Ale teraz az glupio pisac o takich pierdolach kiefy nasza Fufcia przechodzi takie pieklo. Caly czas mysle o Tobie i proszę Boga zyby Was ochronil.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
aaagaaatka wrote:Dziewczyny bylam wczoraj na wymazie w kierunku chlamydiozy, ureoplazmy i myko... masakra - tak mi tą szczoteczka zamieszal ze cala we krwi byla, myslalam ze zemdleje. Potem mnie brzuch jeszcze pol godz bolal ech. Ale teraz az glupio pisac o takich pierdolach kiefy nasza Fufcia przechodzi takie pieklo. Caly czas mysle o Tobie i proszę Boga zyby Was ochronil.
Aaagaatka, wiem co czułaś - też przez to przeszłam...
jutro jadę kontrolnie do lekarza - zobaczyć czy przypadkiem ovu znów nie przygrała sobie ze mną...mam nadzieję, że pęcherzyk tym razem pękł... -
Nieee Fufka
Siedzę już w pracy przy kompie i ryczę.. Boże czemu do cholery.. Wiem, że nie ma słów żeby Cię pocieszyć, tak mi przykro Kochana.. cały czas miałam nadzieję, że to się dobrze skończy
<tulę>
-
madlenka wrote:Zycie jest strasznie niesprawiedliwe.
to prawda