Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
To czemu nie podają Ci czegoś na pęknięcie? Pewnie pisałaś, ale czasem się to wszystko miesza, wybacz :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 13:42
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aaagaaatka wrote:To czemu nie podają Ci czegoś na pęknięcie? Pewnie pisałaś, ale czasem się to wszystko miesza, wybacz :*
Aaagatka - brałam pregnyl wcześniej - ale teraz terminy pseudo ovu totalnie mi się poprzestawiały...wcześniej 16-17 dc...teraz 11-12 dc...dziś mam 14 dc i znów za późno...ale to nic...tak miało być....inni mają większe problemydo dupy ten cały dzień....
-
Ano tak ;/ Kenuś a może spróbuj pić inofolic/inofem na wyregulowanie?
Faktycznie Ci szaleją te cykle ;/ można się wkurzyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 15:51
Ej sorki naprawdę, przecież to pisałaś, rozmawiałyśmy na ten temat a ja idiotka Ci teraz piszę o tym... Jestem taka rozkojarzona przez tą sytuację z Fufcią, że zachowuję się jakbym tu weszła pierwszy dzień
Wybacz kochana!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 16:01
Aaagatka, dziś nie tylko Ty tak masz...ech...moje ostatnie narzekanie na dziś:
brzuch mnie boli, ale muszę się wziąć garść i zabrać się dalej do roboty...mówię mojej mamie: rano z powodu "efektów" burzy pociągi były opóźnione - więc małż postanowił wrócić z pkp po auto i jechać do pracy - zaproponowałam 4 osobom podwózkę - żeby się z nim zabrały; w pociągu ustąpiłam miejsca starszej pani - choć obok nas siedziały gimnazjalistki - trudno godzinkę jechałam na stojąco - ale dałam rade poczytać, u lekarza - zawiozłam całej ekipie 3 kg "swojskich" wiśni - niech sobie podgryzają, przepuściłam kobietę w kolejce do lekarza no i na sam koniec dostałam bonus - MEGA TORBIEL ...choć to pierdoła uważam, że dziś życie jest "nadzwyczaj niesprawiedliwe"
-
Ja też ciągle myślę o fufce. Nie jestem w stanie sobie wyobrazic co czuje. Mam nadzieje ze razem z meżem się wspierają i przetrwają ten trudny czas co tylko wzmocni ich miłość i znów zostaną rodzicami. Nie rozumiem dlaczego tak trudno nam zajść w ciąże i ją utrzymać. Przecież dbamy o siebie i robimy tyle by spełnić to marzenie. Przecież to nie jest jakiś kaprys tylko naprawdę przemyślana decyzja. Przecież nie prosimy Boga o nowy samochód, kasę na zakupy czy coś równie głupiutkiego. Ja za dwa dni dostanę okresu, mam tak różne zmiany w pracy że nie mierze temp bo nie dałabym rady. Serduszka były w 4 i 16 dc wiec dla mnie za wcześnie i dużo za późno. Trudno. Remont trwa w najlepsze. Wrócimy do tematu we wrześniu, już po przeprowadzce. Jestem z siebie dumna, że nie myślę już że muszę zajść w ciążę tylko, że kiedyś w nią zajdę. To tyle u mnie. Bo ktoś ostatnio prosił bym się odezwała. A czytam was codziennie. 3majcie się
-
arturowa wrote:Fufka tak mi przykro, modlę się za Waszą rodzinę...
Masz teraz małego Aniołka, na pewno będzie Waszym orędownikiem w niebie...
Nie wiem czy to przeczytasz, ale może dziewczyny mi podpowiedzą, jak Fufka ma na imię ?(
Kamila... Myślę że się nie obrazimako lubi tę wiadomość
-
Od rana miałam zamiar coś napisać... tylko brakowało mi słów, bo co w takiej sytuacji można napisać, powiedzieć...
Fufka, jeśli to czytasz, to wiedz, że dalej się za Ciebie modlę...
Jesteś gdzieś daleko, a ja tak naprawdę Cię nie znam i w żaden sposób Ci nie mogę pomóc, poza tym jednym...
Marietta lubi tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kamka
kurde znalazłam bilety z Gdańska do Billund (Legoland) za 78 zł.. ecchh poleciałabym sobie chętnie -
nick nieaktualnyKropka korzytstaj póki możesz, ja jedyne gdzie latam to do warzywniaka na pod blokiem jak moje trzy koczkodany utną drzemke. Kosma ma 5 lat a jeszcze w dzień śpi. nie wiem jak on do szkoły pojdzie, strasznie mi to nie na rękę. muszę go odroczyć bo On z 30 grudnia jest. cały rok w plecy