Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPewnie. Póki jeszcze nie masz wesołego stadka w domu lec. Ja za granicami kraju tylko raz byłam. I to w Czechach chachacha. Jeździmy z ferajna na takie jednodniowe wypadziki ale za dużo nerwów mnie to kosztuje, Toska przesypia podróże ale Kosma i Majka dają tak w kość ze po powrocie padam na pysk zmeczona. Niby jeden dzien poza domem a torby jakby na tydzień jechac.
-
kurde. pojechalam na zakupy i po drodze wpadlam zeby zrobic lazanki, a ja to taki maslok jestem, ze bez przepisu ni rusz, wiedzialam co kupic ale jak zwykle zapomnialam ile, i zamiast 3-4 kawalkow boczku kupilam 2
-
W czym problem? Już zaklepaliśmy Bieszczady dawno temu.. i jakoś 2 wyjazdy to już za dużo niestety
ja non stop coś znajduje (np też dziś - Mediolan Bergamo za 128 zł/2 str) i choć już byliśmy to rozważam choć jedne dzień na samo Bergamo bo nie zobaczyliśmy
Ja z tych co nie mogą na dupie usiedzieć
Aaaagatka ile Ci do urlopu zostało? mi 17 dni jeszcze.. ewentualnie 16 jak wezmę jeszcze czwartek nad czym się zastanawiam -
Po weekendzie mam 1 dzień z okazji wesela na które idziemy, a od 3.08 2 tygodnie.
Potem już zostaje tylko kilka dni w okolicach świąt
Ale mam nadzieję, że do tego czasu zdążę zajść w ciążę i w święta będę już na L4Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 13:57
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyAgatka ,zgadza sie mam geomadke. Przez to nie mam dużo koleżanek bo nie mogą tego pojąć jak ktoś moze w tym wieku mieć dzieci i chcieć wiecej.
one imprezują,jezdza po świecie,chodza na kursy jezykowe, fitness.
a ja codziennie imprezuje wieczorem z dziećmi śpiewamy i tańczymy.jeździmy tylko po Polsce za to z najlepsza marudząca ekipą pod słońcem,kursy jezykowe to ja dzieciom moim daje ucząc je mówić,a fitness mam dzien w dzien skacząc miedzy rozrzuconymi zabawkami szukajac ukochanego breloczka z biedronka Tośki.
nie mogę sie na nowo doczekac świąt,sniegu, lata, spacerów wśród jesiennych liści. Nie wyobrażam sobie jak moze byc inaczej,bez nich. Są całym moim życiem .
zawsze powtarzam ze nie chce pracy na wysokim stanowisku,nie chce latać po świecie. Bo co mi to da. Chce byc,i jestem mama na pelnym etacie. Mam zamiar urodzić jeszcze dwoje i stworze taki dom jak ja mialm. Z tym ze nie będę narazie pracować. Moja praca to mój dom, moje Male gniazdko pelne smiechu, tupotu małych stópek . -
CZeść
duzo działo się tu ostatnio na forum, wiec nie pisałam od razu.
Czytam Was regularnie, pisze rzadko, ale zamelduje co u Nas
My już po prenatalnych, dzidzior ma 6,34 cm i grzecznie sobie spał, tak że cieżko było dokonać pomiarów. Wszytsko w jak najlepszym porządku. I wstępnie to dziewuszka
Ja też nie przesypiam juz połowy dnia, powoli mija uczucie " nic mi sie nie chce" a i zapachy nie sa już tak drażniace :)No i jesteśmy juz w II trymestrze. Jak ten czas leci.
Pozdrawiam Was gorąco z mojej zimnej Norwegii
Ajka, kr0pka, aaagaaatka, AnaAna, Kena1983, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Ajka jakś Ty pozytywna dziś
Kamka, ja z kolei zawsze chciałam podróżować po świecie itd. ale nie kosztem rodziny. Chciałam mieć jedno i drugie a nie mam nic.. cóż
W wieku 26 lat miałam mieć kierownice stanowisko, dziecko z drodze itd.. mam 27 i nie mam nic z tego
Kamka ja Cię podziwiam, ja sobie jednak nie wyobrażam życia z więcej niż dwójką
Beff, super wieści, cieszę się, że wszystko dobrze
-
nick nieaktualnyKropka zdaje Ci sie. Pewnie ze nie zawsze jest super kolorowo. Bo są i miedzy mna a partnerem kłótnie,dzieci dają w kość ale zobaczysz jak sie pojawi pierwsze dziecko bedziecie myslec o kolejnym i kolejnym. Ja nigdy wysoko nie mierzylam bo boje sie rozczarowań.na żadne stanowisko kierownicze absolutnie sie nie nadaje. Mam skończone tylko liceum. Maturę zdalam poźniej od wszystkich. Nie planuje wiecej sie edukować w najbliższym czasie.
-
nick nieaktualny
-
aaagaaatka wrote:zrób połowę mniej
Ajka wrote:Klaudia to będzie mniej boczku... zdrowiej... mniej tlusto... Ja tu problemu nie widzę...
ale boczek najlepszy w tym....
kamka - farciara z Ciebie -
aaagaaatka wrote:Pieczarki usmażone zawsze można zamrozić, a kapustę mieć na obiad na 2 dzień. Albo leć po resztę boczku
ale ja nie ogarniam nic innego z kapusty, slaba ze mnie kucharka, JESZCZE ;p
nie chce mi sie leciec po ten boczek a moj maz jest z tych co to jakby mogl to by pytal ''jakie mieso dzisiaj na obiad''' i opinia obiad bez miesa to nie obiad:D
kamka wrote:Klaudia smaka mi zrobilas na lazanki...
prosze bardzo:D