X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa miejmy nadzieje ze z tym lekarzem zaskoczy...

2020 :)
    2023 :)
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przyznam się że mam dużą nadzieję, ale wiem że nie wszystko będzie od razu ;) Męczyła mnie już ta bezczynność.

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arturowa a jak tam u Ciebie kwestie mieszkaniowe... wiecie juz co zrobicie?

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaluduś, ja odnoszę wrażenie ,że ten remont ciągnie się od miesiąca ;)
    Ana....mój facet NIGDY w życiu nie wpadłby na coś takiego....generalnie to wesele - chyba 98 % wymyślałam sama...\
    Arturowa - życzę Ci, aby to był skuteczny lekarz- a na pewno ruszy do przodu :D

• arturowa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:29

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnA no cos niesamowitego!! Alez masz męża romantyka! Ze świecą takich szukać. Będziesz z nim szczeliwa.
    Arturowa tez masz dużo rodzeństwa? Dom nad zalewem,to moje marzenie co prawda ciche bo nieosiągalne. Ale cos pieknego! Kena my jak "chrzciliśmy" nowe lóżko to bliźniaczki sie poczęły. Co prawda clo i ovitrelle w tym udzial miało,ale jednak

• madlenka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie @ na horyzoncie. I choć nie było <3 w płodne to i tak jakoś smutno, że nie ma wpadki jakiejś. Może nasz dzidzius czeka na nowe mieszkanie. Pewnie z koncem sierpnia sie przeniesiemy bo narazie ten remont idzie jak krew z nosa.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że wicie gniazdek pełną para ;)

• Ajka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arturowa wrote:
    Ajka, szukamy mieszkania w naszym wcześniejszym mieście zamieszkania :) Mamy planach odkupienie od rodziców działki nad budowanym zalewem i potem będziemy myśleć czy budować dom czy sprzedać czy coś jeszcze innego...

Zawsze marzyłam o domku z ogródkiem, ale w Wawie to nie realne...

:)

Powodzenia w poszukiwaniach mieszkania...

Madlenka

miałam tak samo w ostatnim cyklu... szanse były zerowe, ale jak dostałam @ to i tak było przykro...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlenka wrote:
    A u mnie @ na horyzoncie. I choć nie było <3 w płodne to i tak jakoś smutno, że nie ma wpadki jakiejś. Może nasz dzidzius czeka na nowe mieszkanie. Pewnie z koncem sierpnia sie przeniesiemy bo narazie ten remont idzie jak krew z nosa.

No to chyba Madlenka muszę wpaść do Ciebie ;) trochę umiejętności remontowych nabyłam - część udoskonaliłam ;)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, Ajka - jak napisałaś o domu z ogródkiem w Wa-wie to przypomniał mi się film Zróbmy sobie wnuka ;)

• Ajka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena, wiesz że nigdy tego nie oglądałam... musiałam aż w wikipedii spr czemu masz takie skojarzenie... :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 21:01

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O! Ajka - to koniecznie nadrób - całkiem fajny polski film ;)

• madlenka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zapraszam Kena. Właśnie kładzione są gładzie. I tak pewnie do niedzieli...

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szlifowanie.....kurz....pył....miodzio...., ale zdecydowanie wolę malowanie ;)
    A my dziś łóżka nie przetestujemy, bo małż dopiero skończył walkę z listwami :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena co się odwlecze to nie uciecze.

• madlenka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam jest masakra. Wole nie zagladac. Dobrze, ze mieszkamy w innym miejscu. Ale nie moge sie doczekac przeprowadzki, jak juz bedzie spokoj i bedziemy mogli zabrac sie za badania.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doskonale Cię rozumiem Madlenka...remont w tle - 100 innych rzeczy do wykonania wokół domu...a tu wyjazdy do lekarza i teraz do kliniki ..aż mi się płakać chce...w czwartek mają być jeszcze większe upały - a my nie mamy klimy w aucie....a do Krakowa kawał drogi....

• arturowa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:29

• madlenka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie. Dlatego dwa miesiace czy tam wiecej nie zrobi roznicy a najwazniejszy jest spokoj bo w takim haosie to nic nie wyjdzie. Buziaki

qdkk2n0ao2txirxa.png
‹‹ 513 514 515 516 517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ