Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamka... Ja mam 31 lat, swojego męża poznałam jak miałam prawie 27... Od 2 lat już chcieliśmy dzidziusia, ale sporo było zawirowań w naszym życiu i dopiero teraz się staramy...
10 lat temu, nawet gdybyśmy się znali ja i mój mąż... To nie mielibyśmy ani gdzie mieszkać, ani z czego zyc... Wiec ciesz się ze miałaś takie możliwości jak miałaś...
W sumie tez kiedys marzyłam ze będę mieć 3 albo 4 dzieci... ale teraz nie mam juz na to czasu i nie wiadomo czy nawet jedno się uda... z reszta 3 dzieci w 40 m. mieszkaniu...
Twoja historia jest jak dla mnie z trochę innej bajki niż moja...2020
2023 -
nick nieaktualnyAjka, my mamy 3 pokoje nasza sypialnia, pokoj dzieci i taki gdzie jest tv. Jestes jeszcze mloda i nadrobisz
jak juz pisałam dziewczyną na innym wątku, moja mama w wieku 43 lat urodzila syna. Zaznaczę tylko ze byla juz w momencie przekwitania wedlug badan.
co do mieszkania, ja mam bardzo bardzo skromne. Telewizor mam stary taki wielki z tylu, zadne lcd plazma czy jak to sue tam nazywa.telefon mam bez aparatu, jeździmy stara omega z 94r ale moje dzieci maja Wszystko. Jak jedno jestem w stanie utrzymać z reszta tez sie uda. Tym bardziej ze dziewczyny są juz duże i jedzą to co my. Jesteśmy jako rodzina wielodzietna mamy zniżki na basen kina i zoo. Zyjemy skromniej ale szczęśliwie. Ciesze sie ze pogoń za kariera m nie została wpajaną od malego tylko to ze rodzina zawsze jest na pierwszym miejscugalba lubi tę wiadomość
-
Klaudia
ja dziś chyba mało narzekająca jestem...
Edit:
Zwaliły się maile w pracy i wszystko do załatwienia na juz a najdalej do jutra....
Zaczynam narzrkać
Co to kurcze ma być... za mało mi płacą jak na takie wymagania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 15:30
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
kamka9319 wrote:Klaudia zobaczysz jak w ciąży będziesz miała ,kochana skleroza taka że hohoho
Ajka jaki rodzaj pracy wykonujesz?
to chyba zapomne jak sie nazywam:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kamka:)
Jeszcze tylko troszkę i w piątek do Polski!
Klaudia, ja ostatnio robiłam łazanki, uwielbiam!
Dzisiaj robię placki po węgiersku.
Mój M miał dla mnie niespodziankę, oczywiście po dwóch dniach się wygadał...niespodzianka w dzień naszego ślubu, a mianowicie 4 białe konie i karoca haha. Mamy pojechać nią nad morzeCo prawda nie lubię jak zwierzęta się męczy i nie ważne że to konie, są silne i w ogóle. M twierdzi że to tylko kilka km, nic im się nie stanie.