Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Rok temu męczyliśmy się my z remontem i ze spółdzielnią, i z nadzorem budowlanym nasłanym przez spółdzielnię, i z sąsiadką pieprzniętą wariatką z dwa piętra niżej. Koszmar to był. Tyle nerwów to chyba sobie nigdy nie zszarpałam. W każdym urzędzie już beczałam z bezsilności (a jazd do różnych urzędów miliony). Remont mieszkania trwał u nas rok i 3 msce. Z 4-mscznym postojem przes wstrzymane roboty budowlane.
Dzień wprowadzki to był cudowny dzieńA dokładnie msc później zaszliśmy w ciążę
Kiedyś chcemy mieć dom, ale patrząc na to, ile było rzeczy do dopilnowania przy remoncie mieszkania, to aż nam słabo myśląc o budowie domu.. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 12:32
ciri22, Klaudia N., Kena1983, kr0pka, Mirabelka30, Ajka, Karmelek211, Befff, Nymeria, Marietta, AnaAna, zakocona, ważka, monia30, kamka, KASIAG24 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Aaaaa, Aaaagatkaa gratuluję!!
Madlenka, oczywiście, że na Ciebie też przyjdzie pora -
Dzięki dziewczyny, nie mogę się otrząsnąć. Wpadłam w szał suwaczków itp
Madlenka Tobie też się uda i reszcie, jak widać cierpliwość popłacaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 09:22
kamka9319 wrote:AnA no cos niesamowitego!! Alez masz męża romantyka! Ze świecą takich szukać. Będziesz z nim szczeliwa.
Arturowa tez masz dużo rodzeństwa? Dom nad zalewem,to moje marzenie co prawda ciche bo nieosiągalne. Ale cos pieknego! Kena my jak "chrzciliśmy" nowe lóżko to bliźniaczki sie poczęły. Co prawda clo i ovitrelle w tym udzial miało,ale jednak
Kamka miałaś jakiś problem, że miałaś stymulowany cykl? -
Rafaello no niestety ja jej nie mam, starałam się dość długo. Udało się teraz jak planowaliśmy wakacje (ale starania były). Dziś musiałam odwołać rezerwację
nick nieaktualny